./ Kennisessie: Loonheffingen 101: Praktische inzichten voor Start-ups

wed20mar10:15 amwed12:00 am./ Kennisessie: Loonheffingen 101: Praktische inzichten voor Start-upsKennissessie verzorgd door onze corporate partner Deloitte

Event Details

Kennissessie verzorgt door Deloitte

Datum: 20 maart 2024
Tijd: 10.30 tot 12.00 uur
Locatie: Dotslash Utrecht

We nodigen jullie uit voor een informatieve sessie over loonheffingen, waar we dieper ingaan op belangrijke thema’s die relevant zijn voor jullie als ondernemers. Deze sessie is een initiatief van onze corporate partner Deloitte en is gericht op het verstrekken van diepgaande en praktische inzichten in loonheffingen en alles wat daarbij komt kijken.

 

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Keuzes in Personeelsbeleid: Een gedetailleerde kijk op de afwegingen tussen vast personeel en flexwerkers, en hoe deze keuzes passen binnen jullie bedrijfsstrategie.
  • Arbeidsvoorwaarden: Inzichten in het fiscaal voordelig inrichten van arbeidsvoorwaarden, met aandacht voor zaken als de Werkkostenregeling en bedrijfsauto’s.
  • Loonadministratie: Belangrijke aspecten van het payrollproces, inclusief definities van loon, informatie over WW-premie en updates over de LIV-regeling.
  • Buitenlandse Werknemers: Specifieke aandacht voor het in dienst nemen van buitenlandse werknemers, met focus op de 30%-regeling en remote werken 

Doelstelling van de Sessie:

Deze sessie is bedoeld om jullie te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden om effectief om te gaan met de complexiteit van loonheffingen in jullie ondernemingen. Perfect voor elke Dotslasher die zijn/haar bedrijf wil boosten met slimme kennis over personeel en belastingen. Zorg dat je erbij bent, het wordt zowel leerzaam als leuk!

 

Programma:

  • 10.15 – Inloop
  • 10.30 – aanvang kennissessie
  • 12.00 – einde

Aanmelden kan hier

more

Time

(Wednesday) 10:15 am - 12:00 am

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *