Klantenservice medewerker

24 – 40u | € 2330 – € 2800

Klantenservice medewerkers bij Faqta zorgen er met hun enthousiasme voor dat meer scholen Faqta gaan gebruiken, terwijl ze voor hun klanten (basisscholen door heel Nederland) vooral een deskundige gesprekspartner zijn.

 • Een salaris tussen € 2330 en € 2800, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast hebben we een ruime pensioenregeling, mobiliteitsvergoeding, vakantiegeld en een collectieve variabele bonus voor je klaarliggen. 
 • Grotendeels remote werken. Of op kantoor. Waar jij jouw werk het beste doet. Wij zorgen voor de spullen die je daarvoor nodig hebt. Je moet wel in Nederland wonen zodat je af en toe met een methode adviseurs mee kan gaan om feeling te krijgen met het product en je klanten.
 • Doorgroeimogelijkheden. Je begint bij ons als klantenservice medewerker. Waar je heen gaat, bepaal je zelf. 
 • Met 35 vakantiedagen per jaar houd je de juiste balans tussen privé en werk. 
 • We hebben afspraken maar je doet je werk op jouw manier.  
 • Professioneel inwerktraject. Van collega’s als Sébastien (manager van het team) leer je de fijne kneepjes om leerkrachten enthousiast te maken voor Faqta. 

 

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker vervul je een centrale rol binnen het commerciële team van Faqta. Onze adviseurs en trainers zijn dagelijks op locatie bij onze klanten: basisscholen door heel Nederland. Jij helpt klanten van achter je computer. Je helpt klanten die via e-mail vragen stellen en middels de live chat.  Ook heb je veel telefonisch contact. Zo haal jij afspraken voor de adviseurs en trainers binnen en je zorgt ervoor dat dit goed in ons CRM (Hubspot) komt te staan.

 

Hoe ziet dat eruit?

⭐ Je begint om 09.00 uur. 

⭐ Je controleert de mailbox van de klantenservice en beantwoordt vragen van scholen. 

⭐ Om 10.30 uur begin je met je eigen mailbox, je hebt vragen liggen van adviseurs en trainers om antwoord op te geven.

⭐ Vanaf 14.00 tot 16.30 uur ga je bellen omdat scholen dan het beste bereikbaar zijn. Hét moment om je takenlijst af te werken.

 

Wat heb je nodig voor deze functie?

Wat je ook meeneemt aan kennis of ervaring: jouw drive om samen met ons te groeien vinden we het belangrijkst. 

 • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau.
 • Voor deze doorgroeifunctie heb je 0-2 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als telemarketeer of in de directe verkoop. 
 • Je weet de goede vragen te stellen en haalt juiste informatie uit de antwoorden die je krijgt. Feedback gebruik je om jezelf te blijven ontwikkelen. 
 • Als je bekend bent met een CRM als Hubspot is dat een pre.
 • Je werkt nauwkeurig, weet hoe je prioriteiten moet stellen en je hebt het vermogen om snel te schakelen tussen verschillende taken/activiteiten.

 

Over Faqta

Binnen acht jaar zijn we gegroeid van een idee om het basisonderwijs te verbeteren naar een leerplatform waar dagelijks meer dan 10.000 leerkrachten en ruim 150.000 leerlingen mee werken. Wat we willen? 1 miljoen gebruikers in 2025! Die groei ga je samen met ons doormaken en waarmaken. 

 

Een paar leuke feitjes:

👉 De gemiddelde leeftijd is 29

👉 2/3e is vrouw, 1/3e is leerkracht geweest

👉 De CEO is gewoon Anouk

👉 We zijn een team van 30 onderwijsvernieuwers

👉 Ons grote doel: elk jaar minimaal 50% commerciële groei. En dat halen we!