Als Sprankel & Co is onze missie om heel werkend Nederland te laten sprankelen! Dat doen wij door het (op maat) verzorgen van programma’s, trainingen en coachings die het werkplezier, veerkracht en vitaliteit van (medewerkers en teams) in organisaties verhoogt.

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons wil komen versterken. Sprankel & Co groeit gestaag en de bedoeling is dat je met ons mee gaat groeien. Daarom zoeken wij een sprankelende collega die open staat om in korte tijd veel te leren, van het verzorgen van workshops, trainingen en/of assessments tot coaching en klantbeheer.

Voel je je aangetrokken tot het gedachtegoed van Sprankel & Co en geloof je in onze missie om werkend Nederland te laten sprankelen en daarmee organisaties te laten excelleren? Houd je van je vak als bedrijfspsycholoog en heb je kennis van het gedrag van mensen in organisaties? Wil je mensen helpen met meer plezier en effectiviteit hun werk te doen? Dan horen we graag van je!

Wat je gaat doen:

  • Verzorgen van workshops en trainingen op het vlak van samenwerken, communicatie, positief leiderschap en vitaliteit & veerkracht
  • Verzorgen van ontwikkelgerichte assessments (uitvoeren en rapporteren)
  • Accountmanagement, acquisitie en relatiebeheer bedrijven vanuit een oprechte, heldere benadering van de klant
  • Ontwikkelen van (blended) trainingsprogramma’s en tools ten behoeve van trainingen en assessments
  • Coachingsgesprekken voeren

Afhankelijk van je ervaring en interesse, kan het zwaartepunt van de functie komen te liggen op het uitvoeren van assessments, dan wel trainingen. We verwachten niet dat je het vak van trainer/assessor al volledig beheerst, maar vooral dat je al enige ervaring hebt en deze verder wilt uitbouwen. We bieden je hiervoor een inspirerende omgeving waar je alle ruimte én ondersteuning krijgt om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Je gaat op korte termijn aan de slag en leert in eerste instantie vooral on the job. Daarom is een ambitieuze maar ook realistische kijk op je eigen kunnen belangrijk. 

Affiniteit met en ervaring in het ontwikkelen van blended learning interventies zien wij als een pre, net als de beheersing van de Engelse taal. Verder vereist de functie een academisch werk- en denkniveau.

Wat wij bieden:

  • Een inspirerende werkomgeving waar werkplezier voorop staat en waar je alle ruimte en tools krijgt om je verder te ontwikkelen
  • 32 uur per week, waarbij je de tijd zelfstandig kan indelen
  • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsbudget
  • Hybride werken, met ongeveer 2 dagen per week op kantoor

Contact

Spreekt dit je aan? Stuur je sollicitatie naar office@sprankelenco.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Jurriaan Dolman, jurriaan@sprankelenco.com of 06-2491 4242.

Een assessment maakt (vanzelfsprekend) deel uit van de procedure.

Vacature

Vind hier de vacature op de website van Sprankel & Co.

X