Frontend Developer

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een frontend developer die met behulp van HTML, CSS en JavaScript een mooie en intuïtieve UI kan ontwikkelen in samenwerking met onze designer. Daarnaast ben je bereid ervaring op te doen of heb je ervaring met moderne webtechnologieën.

Wie zijn wij?

Wij zijn DialogueTrainer. We helpen mensen met het verbeteren van hun professionele gespreksvaardigheden. Dat maakt ze effectiever, succesvoller en gelukkiger. We bieden een innovatief online trainingsplatform waarmee je met virtuele trainingsacteurs professionele gesprekken oefent. We willen snel doorgroeien en zien kansen om marktleider te worden.

Wat ga je doen?

Je werkt aan het DialogueTrainer platform, een online communication skills training game, en de bijbehorende tools, zoals de dialogue scenario editor en de beheeromgeving. Je denkt mee over creatieve oplossingen voor technische vraagstukken en je vindt het interessant om de mogelijkheden van nieuwe technologieën voor onze game en tools, zoals VR, speech recognition en speech animation, te verkennen.

Wat bieden we?

Een fulltime baan met goede arbeidsvoorwaarden bij een snelgroeiend en innovatief software-communicatie bedrijf. We bieden een uitdagende werkomgeving binnen ./utrecht, de scale-up hub van Utrecht. Je werkt samen met de developers en de designer, zodat steeds meer mensen steeds effectiever gebruik van onze software kunnen maken.

X