Beste female founder,

Ben je hard bezig een succes te maken van je onderneming en wil je kijken of er kansen liggen voor jouw product of dienst in Los Angeles? Ga dan mee met de Women Entrepreneurship Exchange handelsmissie naar L.A., speciaal georganiseerd voor ondernemende vrouwen.

Women Entrepreneurship Exchange:

Door mee te gaan met deze handelsmissie krijg je inzicht in de markt van Los Angeles, doe je waardevolle kennis op en breid je je netwerk uit met relevante Nederlandse en Amerikaanse contacten.

Voor wie?
Deze missie richt zich op Nederlandse vrouwelijke ondernemers met:

  • een geregistreerd bedrijf in Nederland;
  • de ambitie om hun bedrijf uit te breiden naar de Verenigde Staten;
  • producten of diensten uit een van de volgende sectoren:
    1.   Life Sciences & Health
    2.   Lifestyle and Consumer Products
    3.   Media & Advertisement

Deelname en kosten?
Aanmelden kan tot en met 1 juli 2024. Het aantal plaatsen voor deze handelsmissie naar Los Angeles is beperkt

Deelname kost €500 exclusief btw per bedrijf (max 2 deelnemers). De prijs is inclusief deelname aan collectieve programmaonderdelen en collectief vervoer. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met het ministeries van Buitenlandse Zaken.

Grijp deze kans om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en nieuwe markten te verkennen!

Ervaring & Podcast

Uit ervaring kunnen we zeggen dat het deelnemen aan een handelsmissie erg goed is voor je netwerk, leerzaam is  en niet geheel onbelangrijk ook een erg leuke ervaring .

P.s. meer weten over handelsmissies en startup missies? Luister de podcastaflevering van ./on-air of lees het artikel in het ./magazine.

Vragen? Let us know! We helpen je graag en verbinden je graag door.

ANDERE POSTS

Hieronder vind je meer posts/nieuws uit de Dotslash Community

Medewerkersparticipatie kennissessie

Medewerkersparticipatie kennissessie

Op 26 juni vanaf 16.00 in de event-space van Dotslash Utrecht krijgen we tekst en uitleg van Deloitte over medewerkersparticipatie (en een gratis daghap) meld je nu aan!

Klantenservice medewerker bij Faqta

Klantenservice medewerker bij Faqta

Wil jij als klantenservice medewerker een centrale rol binnen het commerciële team van Faqta vervullen? Lees dan vooral verder en solliciteer bij Faqta!

Vacature parttime Financieel medewerker bij Friday Energy

Vacature parttime Financieel medewerker bij Friday Energy

We zoeken een teamspeler met een passie voor duurzaamheid, goede communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit. Minimaal HBO-niveau of vergelijkbare ervaring op financieel gebied wordt gevraagd.

Interesse? Bekijk dan deze vacature voor meer informatie!

Methode adviseur Regio Zuid / West bij Faqta

Methode adviseur Regio Zuid / West bij Faqta

De methode adviseurs bij Faqta zorgen er met hun enthousiasme voor dat meer scholen Faqta gaan gebruiken, terwijl ze voor hun klanten (basisscholen door heel Nederland) vooral een deskundige gesprekspartner zijn.

Vacature (Out of) Officemanager & Facilitair Ondersteuner

Vacature (Out of) Officemanager & Facilitair Ondersteuner

(OUT OF) OFFICE MANAGER & FACILITAIR ONDERSTEUNER We zoeken niet iemand die onze mail op afwezig zet als we er even niet zijn maar een officemanager en facilitair ondersteuner die ook graag van zijn/haar plek komt om buiten ons eigen kantoor zaken te regelen die...

Vacature: Stageplaats als Assistent Communitymanager bij Dotslash

Vacature: Stageplaats als Assistent Communitymanager bij Dotslash

Ben jij iemand die houdt van een dynamische werkomgeving waar elke dag anders is? Welkom bij Dotslash Utrecht, dé bruisende campus voor startups en scale-ups! Bij ons is geen dag hetzelfde. Je stapt ons kantoor binnen met een plan voor de dag, maar voordat je het weet, word je meegenomen door de waan van de dag. En jij? Jij houdt daarvan. Constant schakelen en inspelen op wat er gebeurt, dat is waar jij energie van krijgt.

Dotslash in Het Financieele Dagblad

Dotslash in Het Financieele Dagblad

🚀 Mooi artikel in Het Financieele Dagblad over Dotslash en onze plek in de Utrechtse start-up scene. Goed dat heel Nederland nu kan lezen dat #Utrecht de place to be is voor start- en scale-ups. ‘Bescheidenheid siert de mens’ maar dat mag best wat vaker gezegd worden 💪 😉. #Trots!

Lees het volledige artikel hier voor meer inzichten en inspiratie: https://lnkd.in/eGYu9VDH (gratis te lezen)

(p.s. door de opening van ons nieuwste pand aan de Europalaan 93 afgelopen kwartaal hebben we een paar kamers beschikbaar voor toffe start- of scale-ups. Stuur Jelle Drijver een DM voor meer informatie).

Blue Current winnaar Dotslasher of the Year award

Blue Current winnaar Dotslasher of the Year award

Blue Current, pionier in duurzame mobiliteit wint de Dotslasher of the Year Award 2023 bij Dotslash Utrecht en ontvangt prijzenpakket uit handen van Burgemeester Sharon Dijksma en John Fentener van Vlissingen.

Deloitte: Eindejaarstips voor ondernemers

Deloitte: Eindejaarstips voor ondernemers

Het einde van het jaar nadert en dat betekent één ding: tijd om de belastingzaken op orde te krijgen. Goed nieuws! Onze partner Deloitte heeft een goudmijn aan informatie samengesteld speciaal voor jullie. Check deze PDF.