Onze MEMBERS

Sir Joe wil frisdranken weer sexy maken. Focus op het premium segment in horeca en retail met verfijnde, heerlijke, hoogwaardige frisdranken, waters en sappen.

Smartfile is een cloud based toolkit voor fysiotherapeuten. Het assisteren van therapeuten in hun dagelijkse werkzaamheden. 

CrowdLED maakt LED light shows met next level interactie. Onze technologie laat jouw publiek onderdeel zijn van de show. 

De Strategiefabriek is er voor teams die zoeken naar een creatieve omgeving die samenwerking, innovatie en versnelling stimuleert. Kies een ruimte die past bij jouw doelstelling.

 

De Nibblr app brengt mensen samen rond de eettafel waar en wanneer je maar wilt.

  

KATE ontwikkeld software die het hele vastgoed taxatie proces van A tot Z regelt. KATE bevorderd de samenwerking tussen adviseurs, banken en eigenaren in het vastgoed eco-systeem.

 

SPUR is een Quantoz innovatie die pay-per-use modellen faciliteert gebruik makend van beveiligde elektronische

IoT betalingen met wireless devices.

 

 

Social Elephant helpt bedrijven online groeien, meer prospects en leads te genereren met op maat gemaakte succes gegarandeerde marketing services.

Your Next Concepts is  gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken door middel van slimme en innovatieve (web) applicaties, met een focus op het onderwijs.

Impacter helpt jouw betere research grant proposals schrijven. Ontworpen door IDFuse; gespecialiseerd in het ontwerp en de ondersteuning van het proces dat academische kennis tot stand brengt.

Op Starthubs zijn grote organisaties op zoek naar startups en scale ups om mee samen te werken. Met als doel om samen sneller te innoveren. 

Social Brothers is hét full service ICT-bedrijf voor jouw bedrijf. Ons team van jonge, ambitieuze websitehelden, marketingavonturiers en mobiele app nerds helpt jouw bedrijf graag een flinke stap vooruit!

GetOn helpt jou met online marketing, bespaar tijd en bereik meer klanten. Jouw persoonlijke marketing assistent staat klaar om je te helpen.

StayAbroad is doelgroepspecifiek huizenbeheer met een persoonlijke twist.Het koppelen van mensgerichtheid en vastgoed.

StudyWorks is dé huiswerkbegeleiding en bijles specialist met enthousiaste en professionele begeleiders. 

Blue Current staat voor overal betaalbaar laden. Dat willen we graag samen doen, met als doel een duurzame toekomst voor onze kinderen.

DevOps Rebels doet op innovatieve wijze Cloud & Kubernetes Management en levert een eigen flexibele DevOps team.

Faqta geeft leerkrachten de regie over hun eigen programma voor wereldoriëntatie.

 

MatchingLink biedt software om complexe portfolio’s te managen en analyseren. Vooral in combinatie met aansprakelijkheid. 

 

Devise helpt de spoedzorg door deze te voorzien van heldere analyses en datagedreven inzichten, gepresenteerd op een gebruiksvriendelijk online platform dat overal veilig toegankelijk is.

ArtPub is hét creatieve platform dat staat voor verbinden van creativiteit, horeca, consumenten en bedrijven.

 

2DAYSMOOD meet medewerkers-betrokkenheid op innovatieve wijze, de eerste stap naar een positief en productief werkklimaat!

 

Flow Robotics helpt organisaties met “Robotics Process Autimation”. Dat wil zeggen, welke zich constant herhalende processen kan je door slimme software laten uitvoeren in plaats van mensen? 

Safesight zorgt ervoor dat medewerkers, leveranciers, partners, vrijwilligers en andere betrokkenen de veiligheidsplannen en -afspraken kennen en uitvoeren.

Recruit Robin vindt geautomatiseerd de beste kandidaten voor iedere vacature, wereldwijd. Onze A.I. Sourcing tool levert recruiters meer kandidaten, meer werkplezier en meer tijd voor andere activiteiten op.

ICE Alarm & ScootSecure, MotorSecure en ClassicSecure (tezamen ICE Protect) worden ontwikkeld en geexploiteerd door IVE Ventures IOT oplossingen op het gebied van persoonsalarmering en mobiliteitsbescherming. 

 

Wij helpen bedrijven bij het bepalen van hun fiscale strategie en bij het vinden van de mensen die de strategie kunnen uitvoeren.

 

Kantoorruimte nodig?

Kom sfeerproeven bij dotslash!

Per 01-01-2020 breiden we uit naar ca 15.000m2

Dotslash Utrecht zit nu vol maar neem gerust contact op om te kijken of we je toch kunnen helpen. Soms schuiven bedrijven door naar een andere ruimte en komt er toch iets vrij. Zoek je iets per begin 2020? Bel dan z.s.m. even om verzekerd te zijn van een plek.

 

Kantoorruimte nodig?

Kom sfeerproeven bij dotslash!

Per 01-01-2020 breiden we uit naar ca 15.000m2

Dotslash Utrecht zit nu vol maar neem gerust contact op om te kijken of we je toch kunnen helpen. Soms schuiven bedrijven door naar een andere ruimte en komt er toch iets vrij. Zoek je iets per begin 2020? Bel dan z.s.m. even om verzekerd te zijn van een plek.