Onze Partners

Gemeente Utrecht

Contactpersoon: Anneke van der Linde

De gemeente Utrecht ondersteunt lokale startups met groei. Wij opereren op meerdere niveaus: als ruimtelijk / economisch regisseur, inkoper, beleidsmaker en marketeer van stad en regio.

Wij ondersteunen, promoten en subsidiëren incubators en accelerators, stimuleren lokale en regionale samenwerking, stellen ons netwerk open om goede huisvesting te vinden en funden events die het ecosysteem versterken. 

Ik help met: B2B, Strategie, Internationalisering, Distributie, Financiering.  

Capgemini

Contactpersoon: Sander van Lingen

Als jouw start-up of scale-up oplossing klaar is om door de wereld te zien, neem dan contact op met Capgemini. Wij partneren met grote organisaties over de hele wereld om nieuwe perspectieven te ontwikkelen die je organisatie kunnen helpen groeien en verbeteren.

Als je ons kunt overtuigen van jouw succes, helpen we je graag in contact te komen met ons uitgebreide netwerk.  

Ik help met: Ondernemerschap, Netwerken, (financiële) strategie. 

Rabobank

Contactpersoon: Thijs Reiling

Het succesvol oprichten van een startup en de opschaling naar een volwassen bedrijf is uitdagend. Het Rabobank Start-up en Scale-up Team wil een positieve bijdrage leveren aan jouw kans op succes en de ontwikkelsnelheid van jouw bedrijf.

Het Start-up & Scale-up Team van Rabobank is een team van dedicated specialisten die startups en scale-ups ondersteunen in hun succes. Omdat we dagelijks met snelgroeiende innovatieve bedrijven werken, begrijpen we jouw behoeften en uitdagingen. Met onze financiële producten en diensten, ons (internationale) netwerk en onze kennis helpen we je om jouw ambities te ontplooien in een geweldig bedrijf.

Wij helpen met: Financiering, netwerk en kennis  

Deloitte

Contactpersoon: Irma van Seeters

Deloitte is de vlag waaronder tienduizenden bevlogen professionals en onafhankelijke firma’s over de hele wereld samenwerken om te adviseren over audits, assurantiën, financiën, risico, belastingen en soortelijke thema’s.

Door samen te werken met veel van Nederlands meest succesvolle bedrijven en entrepeneurs heeft Deloitte de reputatie opgebouwd van betrouwbare partner.  Voor snelgroeiende bedrijven, internationaal maar ook lokaal. 

Ik help met: Compliance, Belastingen, Financiering, Strategie.

StartupUtrecht

Contactpersoon: Roel Franken

At StartupUtrecht, is het onze missie om het Utrechtse ecosysteem te laten groeien en samen te brengen. Denk aan startups, scale-ups, corporates, angel investors, venture capitalists, locale gemeente, banken en universiteiten. We helpen jouw start- of scal-up groeien door de deur te openen naar kapitaal, corporates en talent middels een divers scala aan events en meet-ups.

Ik help met:  Strategie, Funding, Netwerken, Ondernemerschap.

SHV

Contactpersoon: Ricardo Kandelman

Het leven van een entrepreneur is spannend en heeft specifieke uitdagingen. SHV is al 120 jaar lang een ondernemende organisatie met decennia internationale ervaring. Wij kunnen helpen met onze internationale ervaring en netwerk. Ook hebben wij expertise in organisatie management, het aantrekken van financiering, belastingen en juridische zaken.

Ik help met: B2B, Strategie, Internationalisering, Distributie, Financiering.  

Philadelphia Zorg

Contactpersoon: Wim Huizing

Philadelphia Zorg is een grote sociale organisatie die zorg en support verzorgt voor mensen met een intellectuele uitdaging. Het is ons doel onze cliënten “hun beste leven laten leven” en doen dit zorgvuldig en plezier. 

Wij zien een wereld vol van technische innovaties die ook veilig en bereikbaar moeten zijn voor onze medewerkers en cliënten. Dat is waarom wij participeren in Dotslash.

Ik help met: Hospitality, Innovatie management, Strategie, Food & Beverage, Care.

BORON Management

 

Contactpersoon: Wilbert Broekman

BORON is een investeringsmaatschappij met een hechte partnership met onder andere BCD Travel. BORON heeft een fantastische track record in het schalen van organisaties, start-ups en scale-ups in Nederland en daarbuiten. Dankzij verscheidene partnerships en een enorm internationaal netwerk kunnen wij zo de juiste connectie voor je leggen. Verder hebben wij goed contact met diverse grote corporates, banken en andere investeerders.

Ik help met: Investeringen, Netwerken, FinTech, Gezondheid, IoT, Strategie, Ondernemerschap.

connecten met het startup / scaleup ecosysteem?

Word Partner van DOTSLASH!

Meng je tussen de startups & scaleups bij Dotslash Utrecht
Inspireer en raak geïnspireerd

./PArtnership

Als partner van Dotslash word je onderdeel van dé plek waar het gebeurt voor startups en scaleups in de regio Utrecht. Een plek waar startende bedrijven, kleinere MKB-ers, investeerders en corporates elkaar vinden. De jaarlijkse partnerbijdrage wordt o.a. benut om startups en scaleups op weg te helpen. Bijvoorbeeld middels een korting op de huur die ze betalen (deze loopt in 3 jaar af tot een marktconforme huur) maar ook voor de organisatie van events in de GRID, de Event-Space op de begane grond van gebouw 100. Als partner krijg je hiervoor een flexplek in een bruisende omgeving. Een inspirerende plek waar je je eigen (hippe) klanten kan ontvangen. De mogelijkheid om de Event-space een aantal keer per jaar in te zetten voor eigen events en nog veel meer. Nieuwsgierig?  Jelle belle: 06-19900000.

Wij van Dotslash verbinden de partners en de members (huurders) graag aan elkaar. Dit doen we onder andere door lunchdates op te zetten. Alle partners zijn elke donderdag bij Dotslash Utrecht aanwezig. Zij zijn dan vrij benaderbaar om meer te sparren, connecten etc. Tussen de middag schuift een partner aan bij elke week een ander bedrijf. Zo wordt op een ongedwongen manier kennis gemaakt met elkaar. Dat hieruit mooie samenwerkingen en waardevolle connecties ontstaan is reeds gebleken. Vraag ons naar de voorbeelden en meer informatie.