Dotslash Utrecht

Kom je met de bus of tram? Dan stap je voor de deur uit. Je (deel) fiets parkeer je in de rekken voor de ingang of in het fietsenhok. Je auto parkeer je op de bezoekersparkeerplaats of als ./huurder op het parkeerterrein voor pashouders. Welk vervoersmiddel je ook kiest, hieronder vind je de juiste routeomschrijving.

De ./receptie bevindt zich op de begane grond van gebouw 400, 

Adres:

Europalaan 100, 400 & 500
3526 KS Utrecht
Tel: 030-4200002
Email: info@dotslash.nl

Met de auto vanuit Amsterdam. 

Neem op de A12 de afslag richting Kanaleneiland / Jaarbeurs. Bij de stoplichten rijd je rechtdoor, voor het kanaal ga je met de bocht mee naar links, onder het viaduct door. Neem vervolgens de 2e links naar de Eendrachtlaan. Aan het eind ga je met de bocht mee naar rechts. Rijd voorbij de parkeergarage van de Van Der Valk en voorbij de ingang voor “pashouders”. Ter hoogte van de Eendrachtlaan 100 vind je aan je linker hand de ingang voor “Bezoekers Europalaan 100 – 500. Hier kan je als bezoeker je auto parkeren. Parkeren is het eerste uur gratis, daarna €0.50 per kwartier. Afrekenen kan contactloos bij de slagboom tijdens het uitrijden. 

Met de auto vanuit Arnhem. 

Neem op de A12 de afslag richting Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten sla je rechtsaf. Sorteer meteen rechts voor om bij de eerst volgende stoplichten weer rechtsaf te slaan. Neem daarna de eerste links (tegenover Van der Valk) en rijd rechtdoor. Rijd voorbij de parkeergarage van de Van Der Valk en voorbij de ingang voor “pashouders”. Ter hoogte van de Eendrachtlaan 100 vind je aan je linker hand de ingang voor “Bezoekers Europalaan 100 – 500. Hier kan je als bezoeker je auto parkeren. Parkeren is het eerste uur gratis, daarna €0.50 per kwartier. Afrekenen kan contactloos bij de slagboom tijdens het uitrijden. 

Met de tram vanaf Utrecht CS. 

Neem de tram richting Nieuwegein Zuid/IJsselstein. Tegenover Dotslash Utrecht stap je uit bij tramhalte Kanaleneiland-Zuid. Aan het perron vind je een loopbrug die over de weg gaat. Wanneer je de brug over bent sla je rechtsaf. Neem vervolgens de eerste ingang in het groene hek aan je rechterhand ter hoogte van gebouw 500. Loop tussen de gebouwen door naar Dotslash 100 of 400. 

Met de bus vanaf Utrecht CS. 

Er gaan vele bussen vanaf Utrecht CS richting Dotslash. Wanneer je de bus uitstapt bij bushalte Kanaleneiland Zuid, zie je aan je rechterkant een loopbrug die over de weg heen gaat. Wanneer je de brug over bent sla je rechtsaf. Neem vervolgens de eerste ingang in het groene hek aan je rechterhand ter hoogte van gebouw 500. Loop tussen de gebouwen door naar Dotslash 100 of 400. 

Met de bus vanuit de andere richtingen.

Wanneer je de bus uitstapt bij bushalte Kanaleneiland Zuid, loop je ongeveer 250 meter door over de Europalaan. Neem vervolgens de eerste ingang in het groene hek aan je rechterhand ter hoogte van gebouw 500. Loop tussen de gebouwen door naar Dotslash 100 of 400. 

Lopend of met de fiets.

Er zijn 4 ingangen om, lopend of met de fiets, bij de Dotslash Campus binnen te komen. Twee langs de Europalaan en twee langs de Eendrachtslaan. Aan de Europalaan is dit vlak voor gebouw 100 (Dotslash) en bij gebouw 500. Bij de Eendrachtlaan is er één rechts naast de ingang van het bezoekers parkeerterrein en één recht tegenover gebouw 300.