Met de auto vanuit Amsterdam. 

Neem op de A12 de afslag richting Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten rijd je rechtdoor, voor het kanaal ga je met de bocht mee naar links, onder het viaduct door. Neem vervolgens de 2e links naar de Eendrachtlaan. Aan het eind ga je met de bocht mee naar rechts. Rijd voorbij de parkeergarage van de Van Der Valk en voorbij ingang A. Ter hoogte van de Eendrachtlaan 100 vind je aan je linker hand ingang C. Als bezoeker kan je hier de auto parkeren. Trek een kaartje bij het binnen rijden. Parkeren is het eerste uur gratis, daarna €0.50 per kwartier.

Met de auto vanuit Arnhem. 

Neem op de A12 de afslag richting Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten sla je rechtsaf. Sorteer meteen rechts voor om bij de eerst volgende stoplichten weer rechtsaf te slaan. Neem daarna de eerste links (tegenover Van der Valk) en rijd rechtdoor. Rijd daar voorbij de parkeergarage van de Van Der Valk en voorbij ingang A. Ter hoogte van de Eendrachtlaan 100 vind je aan je linker hand ingang C. Als bezoeker kan je hier de auto parkeren. Trek een kaartje bij het binnen rijden. Parkeren is het eerste uur gratis, daarna €0.50 per kwartier.

Met de tram vanaf Utrecht CS. 

Neem de tram richting Nieuwegein Zuid/IJsselstein. Tegenover Dotslash Utrecht stap je uit bij tramhalte Kanaleneiland-Zuid. Aan het perron vind je een loopbrug die over de weg gaat. Wanneer je de brug over bent sla je rechtsaf. Neem vervolgens de eerste ingang in het groene hek aan je rechterhand ter hoogte van gebouw 500. Loop tussen de gebouwen door naar Dotslash 100 of 400. 

Met de bus vanaf Utrecht CS. 

Er gaan vele bussen vanaf Utrecht CS richting Dotslash. Wanneer je de bus uitstapt bij bushalte Kanaleneiland Zuid, zie je aan je rechterkant een loopbrug die over de weg heen gaat. Wanneer je de brug over bent sla je rechtsaf. Neem vervolgens de eerste ingang in het groene hek aan je rechterhand ter hoogte van gebouw 500. Loop tussen de gebouwen door naar Dotslash 100 of 400. 

Met de bus vanuit de andere richtingen.

Wanneer je de bus uitstapt bij bushalte Kanaleneiland Zuid, loop je ongeveer 250 meter door over de Europalaan. Neem vervolgens de eerste ingang in het groene hek aan je rechterhand ter hoogte van gebouw 500. Loop tussen de gebouwen door naar Dotslash 100 of 400. 

Lopend of met de fiets.

Er zijn 4 ingangen om, lopend of met de fiets, bij de Dotslash Campus binnen te komen. Twee langs de Europalaan en twee langs de Eendrachtslaan. Aan de Europalaan is dit vlak voor gebouw 100 (Dotslash) en bij gebouw 500. Bij de Eendrachtlaan is er één rechts naast de ingang van het bezoekers parkeerterrein en één recht tegenover gebouw 300. 

X