Eerste fysieke Edtech-hub van Nederland komt in Utrecht!

In Dotslash, dé start-up hub van Utrecht kunnen ondernemers en onderwijsorganisaties vanaf het voorjaar van 2020 onder één dak (samen)werken en kennis uitwisselen.

Eerste fysieke Edtech-hub van Nederland komt in Utrecht!

In Dotslash, dé start-up hub van Utrecht kunnen ondernemers en onderwijsorganisaties vanaf het voorjaar van 2020 onder één dak (samen)werken en kennis uitwisselen.

Eerste fysieke Edtech-hub van Nederland komt in Utrecht In Dotslash, dé start-up hub van Utrecht kunnen ondernemers en onderwijsorganisaties vanaf het voorjaar van 2020 onder één dak (samen)werken en kennis uitwisselen. De Edtech-hub in Utrecht brengt zoveel mogelijk innovatieve onderwijsorganisaties / start-ups bijeen op een fysieke plek. Op deze locatie kunnen ze van elkaar leren, hun netwerk uitbreiden en samen optrekken. Er ontstaat een fysieke plek waar onderwijsvernieuwers niet alleen werken aan hun eigen oplossing, maar ook samen met bestaande instellingen de problemen / kansen in het onderwijs van nu en in de toekomst effectiever en efficiënter oplossen.

Ik ben nieuwsgierig en kom graag in contact.

De Edtech-hub is dan ook niet alleen voor technische start-ups die iets voor het onderwijs betekenen. Het doel is om alle soorten partijen in het onderwijs bij elkaar te brengen. ia bijeenkomsten traditionele instellingen en start-ups bij elkaar te zetten om sneller op te kunnen schalen. Daarnaast zijn ook docenten, studenten en scholieren welkom om ervaringen en wensen te delen.

Gericht op de breedte van het onderwijs Leren is van alle leeftijden. Dat betekent dat de Edtech-hub er is voor de jeugd, maar net zo goed voor een leven-lang-leren. Een inzicht buiten het traditionele onderwijsdomein kan net zo waardevol zijn voor het voortgezet onderwijs en andersom. Wil je een kantoor in de Edtech-hub, leslokalen of op een andere manier als partner / geïnteresseerde betrokken raken: vul dan het formulier in.

Naast het aanbieden van vierkante meters zal de Edtech-hub:

 • Een programmamanager aanstellen met als doel de buitenwereld (ministerie, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven) te verbinden aan de Edtech community. Zowel in het gebouw als daarbuiten; 
 • Organiseren  we samen met Dotslash events; 
 • Faciliteren we het  verenigen / uitbreiden van jullie netwerk;
 • Bundelen we de krachten richting de overheid voor eenduidige regelgeving; 
 • Zetten we Nederland op de kaart als kenniseconomie.

Locatie: Bedrijfsverzamelgebouw Dotslash bevindt zich middenin het land en is gevestigd aan de Europalaan 400 te Utrecht. De Edtech-hub is een initiatief van en/of in samenwerking met: 

 • Founders: Roel Bellinga, Clemens la Lau en Johnny Quide (Universiteit van NL / Vlaanderen)
 • Dotslash
 • Boron
 • Gemeente Utrecht
 • Versnellingsplan – Onderwijsinnovatie met ICT
 • The Dutch School