Restaurant, Bar, Meetingspaces
Europalaan 100

Coffee, Lunch, Bites
Europalaan 93 & 500

Bij Dotslash begrijpen we dat keuze uit goede horecaopties een essentieel onderdeel zijn van een productieve werkdag. Of het nu gaat om een korte pauze tussen vergaderingen door, of een uitgebreide lunch om een succesvolle deal te vieren óf je wil verzorging tijdens je vergadering, we hebben verschillende mogelijkheden om aan je wensen te voldoen.

Wanneer je als Dotslasher een van onze vergaderruimtes reserveert, kun je kiezen uit diverse horeca-arrangementen. Van een simpele koffie- en theepauze tot een volledige maaltijd, onze opties zijn ontworpen om je vergadering soepel en aangenaam te laten verlopen.

Hout & Hop
In gebouw 100 verwelkomt Restaurant Hout & Hop je met open armen. Hier kun je genieten van een breed aanbod aan dranken: van verse koffie en thee tot bier, frisdrank en wijn. Ideaal voor een borrel na het werk of een informele meeting. Hout & Hop biedt ook grotere vergaderruimtes aan, perfect voor wanneer je meeting net dat beetje extra ruimte nodig heeft (Tip: hier vind je ook een event-space waar je tot wel 150 man zittend kwijt kan).

Dagger Coffee
Voor de liefhebbers van kwaliteitskoffie en meer zijn er de Dagger Coffee locaties in gebouwen 93 en 500. In gebouw 93 kun je je laten verrassen door een aanbod van heerlijke, wisselende sandwiches en een warme optie voor de lunch. Gebouw 500 zet in op waanzinnige toasties, een favoriet onder velen van ons. (Tip: Probeer de Kimchi met Tomayo!)

Wat je ook kiest, genoeg opties om je volledig te concentreren op je werk, wetende dat er altijd iets lekkers binnen handbereik is.