2DAYSMOOD internationaal erkend als topspeler in Employee Engagement Software
De innovatieve methodiek van de Utrechtse scale-up in het verbeteren van mentale gezondheid breekt grenzen.

Utrecht, 23-oktober-2023 – 2DAYSMOOD, een Nederlandse scale-up die medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid meet voor een positievere werkomgeving, ontving onlangs de prestigieuze erkenning van Topspeler 2023-2029  op het gebied van Employee Engagement Software door Digital Journal, een gerenommeerd internationaal nieuwsplatform. Deze erkenning weerspiegelt het voortdurende streven van 2DAYSMOOD om organisaties te ondersteunen in duurzaam goedwerkgeverschap om medewerkerswelzijn, werkgeluk en teamprestaties te verhogen.

Digital Journal, is sinds 1998 een onafhankelijke, bekroonde digitale mediapublicatie, met wereldwijd 1 miljoen maandelijkse lezers. Het mediaplatform baseert de erkenning op basis van het uitgebreide onderzoek dat door Industry Research is uitgevoerd, een onderzoeksbureau dat bedrijven middels grondige onderzoeksrapporten helpt in een goed geïnformeerde besluitvorming. In het onderzoek zijn uitgebreide marktanalyses van de Employee Engagement Software-markt meegenomen, waaronder analytische tools zoals de Porter’s vijfkrachtenanalyse, SWOT-analyse en haalbaarheidsstudies.

Medewerkersfeedback in slechts 15 seconden

Het succes van 2DAYSMOOD is het resultaat van hun innovatieve benadering van medewerkersbetrokkenheid. De 2DAYSMOOD-tool & service onderscheidt zich van andere Employee Engagement Software door het aanbieden van een simpele, plezierige en snelle enquête van slechts 15 seconden. De nadruk op anonimiteit stimuleert hierbij eerlijke medewerkersfeedback.

Met behulp van geavanceerde technologieën en data-analyse biedt 2DAYSMOOD organisaties de mogelijkheid om real-time inzicht te krijgen in de stemming en betrokkenheid van hun medewerkers. Dit stelt bedrijven in staat om tijdig te reageren op de behoeften en zorgen van hun personeel, wat leidt tot een hogere tevredenheid, betrokkenheid en productiviteit op de werkvloer.

Werkgeluk duurzaam meten, monitoren en verbeteren

De Employee Engagement Software-markt blijft groeien en het in Utrecht gevestigde 2DAYSMOOD staat centraal in deze ontwikkeling. De wetenschappelijk onderbouwde SAAS-tool van 2DAYSMOOD levert slimme inzichten op basis van het Employee Happiness Model en een schat aan gegevens (+10 miljoen datapunten). Deze HR/werkgeluk-data worden gebruikt om patronen in de emoties van medewerkers te identificeren en organisaties advies te bieden voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid in organisaties. Hiermee sluit 2DAYSMOOD naadloos aan bij maar liefst een kwart van de Sustainable Development Goals (SDG’s) die gericht zijn op welzijn, sociale impact en mensen.

Indrukwekkende groei en internationale erkenning

2DAYSMOOD heeft van meet af aan grote ambities om het werkgeluk binnen organisaties te verhogen. Nu al hebben zij een aanzienlijke internationale klantenkring en een kantoor in de Verenigde Staten. Naast de genoemde erkenning van topspeler in de markt, behoort 2DAYSMOOD ook tot de selectie van Nederlandse bedrijven die zich mag presenteren op ’s werelds grootste Techbeurs in Las Vegas in januari 2024, Consumer Electronic Show (CES).
Daarbovenop is 2DAYSMOOD als spreker en standhouder aanwezig op het Duurzaamheidscongres in november in Den Bosch. Mede vanwege de toenemende aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in de zakelijke wereld. Dit sluit goed aan bij de behoeften van publieke en private organisaties die 2DAYSMOOD bedient, van overheidsinstanties tot accountskantoren en van ziekenhuizen tot productiebedrijven.

Gelukkige medewerkers leveren betere bedrijfsprestaties

“Wij zijn vereerd om te worden erkend als een Topspeler die innovatief het onderscheid maakt binnen organisaties, zegt Martin Meulenkamp, Managing Partner en HR-expert bij 2DAYSMOOD. “Ons doel is om de medewerkersbehoeften eenvoudig inzichtelijk te maken en organisaties handvaten aan te reiken om datagedreven efficiënte verbeteringen door te voeren op de werkvloer. Deze erkenning bevestigt dat we onze jarenlange ervaring en kennis in organisatieontwikkeling goed weten om te zetten naar een duurzame methode die heel goed werkbaar is voor organisaties.”

Voor meer informatie over 2DAYSMOOD en hun diensten kunt u terecht op 2daysmood.com. Vrijblijvend geven zij inzicht in de methodiek van de online meettool.

*Bron: Industry Research Biz (2023, 11 Sept). Latest Research on- Employee Engagement Software Market Survey, Key-Players | Forecast 2023-2029, at https://www.digitaljournal.com/pr/news/theexpresswire/latest-research-on-employee-engagement-software-market-survey-key-players-forecast-2023-2029