Fulltime Business developer met hart voor het onderwijs

Wij zoeken per 1 maart 2020 een business developer met hart voor het onderwijs.

Het onderwijs verandert, wordt steeds flexibeler, er is behoefte aan persoonlijke studiepaden en het onderwijs wordt op andere manieren verzorgd. Hoe zorgen we ervoor dat we nu én in de toekomst het onderwijs goed kunnen organiseren? Daarbij helpen wij onderwijsinstellingen. Wij maken innovatieve tools die opleidingen in staat stelt het onderwijs van de toekomst te organiseren. Dit uit zich in twee producten: Academy Attendance, waarmee eenvoudig alle administratie rondom aanwezigheid, inschrijvingen en feedback kan worden geregeld. En SQill, waarmee onderwijsontwikkelaars (docenten, onderwijskundigen) gezamenlijk aan het curriculum en de uitvoering hiervan kunnen ontwikkelen.
Onze applicaties worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland en België. Dit alles doen wij vanuit een groeiende scale-up in Utrecht.

Wij zoeken…

Iemand die gedreven is in en graag nieuwe gesprekken aangaat met een hart voor het onderwijs. Je hebt bijvoorbeeld een achtergrond in onderwijswetenschappen (met gevoel voor marketing/sales) of marketing/sales (en affiniteit met het onderwijs). Je draait met het business development en operations team van 3 anderen mee aan de groei van onze producten in de Nederlandse en buitenlandse markt.

Je bent/hebt…

 • een HBO- of WO-opleiding afgerond.
 • 1-4 jaar werkervaring.
 • passie voor het onderwijs.
 • een open houding, gaat makkelijk nieuwe gesprekken aan en netwerkt graag.
 • kennis over educatieve concepten en het Nederlandse onderwijs.
 • een gestructureerde werker; en maakt makkelijk een eigen systeem.
 • een zelfstandige werkhouding.
 • leergierig en ontplooit je graag op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en technieken.
 • vloeiend in Nederlands en Engels; spraak en schrift.
 • een oog voor ontwerp en detail.
 • ervaring op de volgende gebieden is pré: accreditaties, onderwijslogistiek, certificeringen, onderwijsontwikkeling en informatiemanagement.

Wij bieden…

Een fulltime dienstverband (of vanaf 32 uur) in een groeiende start-up, op ons vette kantoor in Utrecht (Dotslash Utrecht, Europalaan 100) in een omgeving met nog veel meer groeiende bedrijven (start-ups en scale-ups). Natuurlijk ontvang je een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring, is er ruimte voor zelfontwikkeling, wordt de lunch verzorgd en hebben we geregeld een borrel!

Je krijgt snel veel verantwoordelijk en kunt snel doorgroeien binnen het bedrijf, bovendien zijn er mogelijkheden om een gedeelte van de tijd andere werkzaamheden (account management, product roadmap) te doen (dit is niet verplicht).

Ben je nog steeds aandachtig aan het lezen en kun je je relateren aan dit profiel? Kom dan een keertje koffie drinken om te kijken of dit iets voor je is. Bel 06 23476446 of stuur een mailtje naar casper@yournextconcepts.com.

 

https://yournextconcepts.com/jobs/#business-developer