Dotslash Padel Toernooi

wed23aug2:30 pmwed6:00 pmDotslash Padel ToernooiDoe mee en steun een goed doel!

Event Details

Doe mee en draag bij aan een nobel doel!
Dotslash is verheugd om in samenwerking met het team van Digital Movers dit sportieve evenement te organiseren.

14.30 – 15.00    Inloop
15.00 – 18.00     Padellen met na afloop drankjes en hapjes (inbegrepen)

Locatie: Peakz Padel, Zeehaenkade

In november gaat Mathias Aaftink van Digital Movers, met zijn team naar Afrika om huizen te bouwen voor de allerarmste van Zuid-Afrika, Wasbank. Daarbij gaat 15% van de winst van zijn bedrijf elk jaar naar een goed doel om op die manier een positieve bijdrage te leveren. Dit doen ze in samenwerking met Homeplan. Homeplan bestaat inmiddels al 25 jaar. Het team van Digital Movers steunt dit doel om ontwikkeling te ondersteunen. Niet alleen van de eigen mensen en klanten maar ook voor de mensen om hen heen. Om die reden zoeken ze donoren voor dit mooie project.

Om deel te nemen, vragen we je om een donatie te doen voor Homeplan. Jouw bijdrage zal rechtstreeks ten goede komen aan het creëren van veilige en duurzame huisvesting voor mensen in nood.
Door deel te nemen aan dit padeltoernooi, kun je niet alleen genieten van een sportieve en leuke dag, maar ook een verschil maken in het leven van mensen die het echt nodig hebben.

Het toernooi staat open voor zowel beginners als ervaren spelers, dus iedereen is welkom om mee te doen en zijn of haar padelvaardigheden te laten zien. Je kunt individueel inschrijven of een team vormen met vrienden, collega’s of mede-startups.

Schrijf je vandaag nog in voor het Padeltoernooi voor Homeplan en draag bij aan een wereld waarin iedereen een plek heeft die ze thuis kunnen noemen.

more

Time

23/08/2023 2:30 pm - 6:00 pm(GMT+02:00)

Location

Peakz Padel

Zeehaenkade 64, 3526 LC Utrecht

Other Events

Get Directions

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *