Identiteit & strategie: bouwen aan een organisatie met impact (ONLINE - FOUNDERS ONLY))

tue04aug7:30 pmtue8:30 pmIdentiteit & strategie: bouwen aan een organisatie met impact (ONLINE - FOUNDERS ONLY))DOOR Smie Academy| 19.30 - 20.30 | ONLINE

Event Details

De juiste stappen naar aandacht van de markt.

Vrijwel elke organisatie wil groeien. Maar lang niet elke organisatie groeit. Vaak gaat het langzaam en meestal is het moeilijk om grip te krijgen op de groei. Toch zijn er organisaties die ogenschijnlijk moeiteloos de markt weten te winnen. In deze masterclass staat het fundament voor de groeistrategie van elke organisatie centraal: de identiteit.

Wie je bent, waar je voor staat & gaat en wat je wil oplossen voor de markt, bepaalt hoe je groeit. Waarom krijgen sommige organisaties de aandacht van de markt waar anderen zo hard om vechten?

Joris van Zoelen – Trainer

Joris van Zoelen is partner en organisatiestrateeg bij adviesbureau Synergie. Hij richtte het bureau in 1995 op in de schoolbanken van de HEAO. Zijn expertise ligt op het gebied van organisatie-identiteit (DNA, visie, missie en purpose), leiderschap, organisatietransformatie en marktstrategie. Joris zijn passie is het vinden van doorbraakstrategieën die organisaties een aanzienlijke sprong vooruit brengen en de uniciteit van de organisatie versterken. Hij nauw betrokken bij het jaarlijkse onderzoek “Inspirerende 40”, de meest inspirerende bedrijven.

SummerSchool

Deze bijeenkomst is een masterclass is onderdeel van de Smie SummerSchool. De sessie duurt circa 45 tot 60 minuten en er is volop ruimte voor vragen.

De online bijeenkomst verloopt via Microsoft Teams en kan gevolgd worden op je pc, laptop, tablet en mobiele telefoon. De start is 19:30 uur.

Registreren is gratis bij Microsoft Teams. Je kunt in je browser de sessie volgen of download hieronder de app:

https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

more

Time

04/08/2020 7:30 pm - 8:30 pm(GMT+00:00)

Location

Webinar

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *