Kennissessie: Valuation 101 | wat is mijn early stage bedrijf waard en hoe bepaal je dat?

tue27jun10:30 pmtue12:00 pmKennissessie: Valuation 101 | wat is mijn early stage bedrijf waard en hoe bepaal je dat?Ben jij benieuwd wat je bedrijf waard is? Ben je benaderd voor een investering of overname? Wil je de keymembers van je team aandelen bieden?

Event Details

./ Kennissessie 27-06-23 van 10.30 tot 12.00

Bas Scheele heeft veel ervaring opgedaan met fusies & overnames, bedrijfswaarderingen en corporate venturing bij o.a. Deloitte en later bij de softwaretak van Bridgestone (van de banden). 27 juni geeft hij bij Dotslash een gratis kennissessie over het thema:


Valuation 101: wat is mijn early stage bedrijf waard en hoe bepaal je dat?
Ben jij benieuwd wat je early stage bedrijf waard is? Heeft een partij je benaderd om in je bedrijf te investeren, of over te nemen? Wil je jouw belangrijkste medewerkers aandelen bieden, en wil je weten wat een marktconforme prijs is?

Leer hoe verschillende partijen kijken naar bedrijfswaardering. Een VC kijkt bijvoorbeeld heel anders naar een waardering dan een corporate. Ook is er een verschil tussen hoe verschillende financiële investeerders (PE, VC’s en angels) je bedrijf beoordelen.
 Hoe kom je beslagen ten ijs?

Als adviseur heeft Bas vele deals met financiële investeerders begeleid, en voor Bridgestone bekeek Bas ruim 200 SaaS bedrijven als potentiële overname- of investeringskandidaten. Hij kan je precies vertellen waar zowel financiële als strategische investeerders op letten. Bas vindt dat corporate finance op hoog niveau ook beschikbaar zou moeten zijn voor bedrijven die nog geen “Big Four” kantoor kunnen inhuren. Ideaal voor bedrijven die te klein zijn om een CFO aan te nemen maar te groot zijn om het niet te doen (of het niet willen).

Als je funding gaat ophalen en voorbereid en met zelfvertrouwen de onderhandelingen in wilt gaan: ga naar deze kennissessie.

Programma:

10.30-11.00 inloop
11.00 – 12.00 Kennisessie

more

Time

27/06/2023 10:30 pm - 12:00 pm(GMT+02:00)

Location

Dotslash Utrecht, gebouw 100

Europalaan 100

Other Events

Get Directions

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *