./ Lasergame

thu14mar5:00 pmthu9:00 pm./ LasergameDoe mee met het spannende lasergevecht bij "./ Lasergame" op 14 maart 2024 om 16:00 uur! Mis het niet!

Event Details

Lasergame Night – 14 Maart 2024 @ Dotslash Utrecht

Maak je klaar voor een epische avond bij Dotslash Utrecht!

Pak je agenda erbij en blok woensdag 14 maart 2024, want we hebben iets supergaafs op de planning staan bij Dotslash Utrecht! Vanaf 17.00 uur trappen we af met een gezellige borrel om alvast in de stemming te komen. Denk aan heerlijke bites, verfrissende drankjes en natuurlijk fijne muziek om de sfeer er goed in te brengen.

Programma:

  • 17.00 uur: Ontvangst met borrel en bites. Een perfect moment om te netwerken, te relaxen en je lasergame-strategie te plannen onder het genot van een hapje en een drankje.
  • 18.30 uur: Lasergame avontuur gaat van start! (starttijd afhankelijk van de schemering). Duik in het spel waar behendigheid, snelheid en tactiek samenkomen in de schemerige uren van Dotslash.

Tijdens het lasergamen: Geniet van een voortdurende borrel met fijne muziek op de achtergrond. Voor degenen die een honger naar meer hebben, biedt restaurant Hout en Hop de heerlijkste pizza’s om je energie weer op te laden.

Inbegrepen in ticketprijs: Lasergear, 2 drankjes en bites bij het ontvangst.

Mis het niet! Dit is jouw kans om deel te nemen aan een spannende lasergame, te genieten van geweldige muziek, en te smullen van overheerlijke pizza’s, allemaal in de unieke sfeer van Dotslash Utrecht. Meld je hier aan

more

Time

14/03/2024 5:00 pm - 9:00 pm(GMT+02:00)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *