Mastermind intervisie(ONLINE - FOUNDERS ONLY)

wed26aug7:00 pmwed8:30 pmMastermind intervisie(ONLINE - FOUNDERS ONLY)DOOR Smie Academy| 19.00 - 20.30 | ONLINE

Event Details

Er is zoveel beweging dat zaken aanpakken zoals je dat altijd hebt gedaan, in veel gevallen niet eens meer hetzelfde resultaat geeft. Er zijn vele nieuwe mogelijkheden en door anders te kijken zie je zoveel meer. Maar hoe doe je dat?

Door deel te nemen aan de online SummerSchool Mastermind intervisie sessies. Collega-ondernemers delen hun kennis en ervaring en geven aan hoe zij het vanuit hun perspectief zouden aanvliegen. Niet zelden ligt de oplossing voor jouw vraagstuk of dilemma voor je voeten en kijk je er overheen.

Ontdek wat intervisie samen met gelijkgestemden en onder strakke professionele begeleiding met jou doet.

Lous van Haarst – Trainer

Van huis uit is Lous van Haarst bedrijfseconoom. Ze werkte 16 jaar bij KPMG. In 2000 start ze haar coachingspraktijk en zo ontstond het Mastermind Instituut. Alle kennis die Lous heeft opgedaan in studie, werk en bestuursfuncties komen hier samen. En meer. Ook haar ervaringen als manager, ondernemer en mens brengt ze in tijdens de ‘red hot chair’ intervisie sessie. Haar leeropbrengst is dat ze zich realiseert dat ieder mens uniek is. Dat wat jou uniek maakt, je de mogelijkheid geeft om succesvol te zijn en de resultaten neer te zetten die jij voor ogen hebt. In het Mastermind Instituut ondersteunt ze ondernemers in dat traject. Want hoe mooi ook beschreven, ondernemen is niet altijd een feestje, zelfs niet als je zelf de slingers ophangt, aldus Lous.

SummerSchool

 

Deze bijeenkomst is een intervisie sessie en is onderdeel van de Smie SummerSchool. De sessie duurt circa 90 minuten en doorloopt de Mastermind stappen. Bij intervisisie is herhalen niet verplicht, wel krachtig. Daarom zit dit onderdeel 3x in het SummerSchool programma.

De online bijeenkomst verloopt via Microsoft Teams en kan gevolgd worden op je pc, laptop, tablet en mobiele telefoon. De start is 19:00 uur.

Nog geen Microsoft Teams? Gratis registreren kan via onderstaande link.

Klik hier: website / registratie Microsoft Teams

Je kunt MS Teams naast Smie ook voor andere doeleinden gebruiken. De online bijeenkomst is te volgen via je browser of download de app via deze link.

more

Time

26/08/2020 7:00 pm - 8:30 pm(GMT+00:00)

Location

Webinar

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *