./ Meetup: Scaling to the USA

wed06mar10:00 amwed11:30 am./ Meetup: Scaling to the USAOntdek hoe je jouw startup kunt opschalen naar de VS

Event Details

Scaling to the USA

6 maart 2024 | Europalaan 93| 10.00 – 11.30 uur

Ben jij klaar om jouw startup naar het volgende niveau te tillen en de sprong naar de Amerikaanse markt te wagen? Of ben je al bezig met het veroveren van de VS en zoek je naar mogelijkheden om je groei te versnellen en ondersteuning te krijgen? Dan is dit event perfect voor jou!

Op 6 maart hebben wij de eer om Mylene Jankowski, de Senior Economic Officer van het Nederlands Consulaat in San Francisco, te verwelkomen bij Dotslash Utrecht. In samenwerking met Happybase organiseren we van 10.00 tot 11.30 uur een niet te missen sessie speciaal voor ondernemers die hun zinnen hebben gezet op de Amerikaanse markt.

Deze bijeenkomst is jouw kans om diepgaande inzichten en waardevolle adviezen te ontvangen over het betreden en schalen in de VS. Bovendien krijgen ondernemers met concrete plannen de unieke mogelijkheid om hun businessplan te pitchen voor het consulaat.

Wil jij deel uitmaken van deze inspirerende sessie en misschien zelfs je startup pitchen? Zorg dan dat je erbij bent en vul het aanmeldformulier in. Grijp deze kans om waardevolle connecties te leggen, inzicht te krijgen in de Amerikaanse markt en je bedrijf naar een internationaal niveau te tillen.

Mis deze kans niet om je startup naar de Amerikaanse droom te schalen. We zien je graag op 6 maart!

Meld je nu aan en laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan!

more

Time

06/03/2024 10:00 am - 11:30 am(GMT+02:00)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *