nlgroeit

wed15feb4:00 pmwed8:30 pmnlgroeitOndernemen in tijden van economische tegenwind

Event Details

Wil jij meer weten over hoe jouw organisatie overeind kan blijven tijdens economische tegenwind? Én wat je kan verwachten in 2023? Nlgroeit nodigt je op woensdag 15 februari uit voor dit inspirerende event voor Utrechtse scale-ups in dé hotspot van Utrecht, Dotslash. Onder leiding van host Kees de Jong nemen topsprekers Jan Willem Verschoor (Vacansoleil) en Eric Odenwald (De Leckere) jou mee in hun ervaringen. Vervolgens ga je actief in gesprek met mede-ondernemers via een peer-to-peer sessie! Afsluitend is er volop gelegenheid tot netwerken tijdens de borrel en het diner.

Het voorlopige programma:

  • 16:00 uur – inloop en registratie.
  • 16:30 uur – in gesprek met Vacansoleil en De Leckere over hun ervaring met ondernemen tijdens economische tegenwind.
  • 17:30 uur – ga tijdens peer-to-peer gesprekken, onder het genot van een hapje en drankje, in gesprek met mede-ondernemers en experts over jouw groeiambities en uitdagingen. 
  • 19:15 uur – wrap-up, afsluiting en diner.
  • 20:30 uur – einde event.

Nlgroeit is sinds 2022 een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij willen jou als ondernemer structureel kunnen helpen bij jouw groei. Om deze groei te realiseren moeten wij zelf ook groeien. Daarom zal er vanaf heden een kleine bijdrage in de kosten doorberekend worden voor de events van nlgroeit.

more

Time

15/02/2023 4:00 pm - 8:30 pm(GMT+02:00)

Location

Dotslash Utrecht

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *