ROM Utrecht Region Popup Service Store

tue02jul10:00 pmtue4:00 pmROM Utrecht Region Popup Service StoreOntdek hoe de ROM innovatieve ondernemers helpt met kennis, financiering en internationale kansen & laat gratis teamfoto's maken

Event Details

ROM Utrecht Region Popup Service Store

Op 2 juli komt ROM Utrecht Region naar Dotslash met een eenmalige Popup Service Store. Ze staan die dag voor je klaar met twee unieke mogelijkheden: een informele kennismaking met de directeur van de ROM Arjan van den Born en/of het maken van professionele team- of productfoto’s.

Misschien ken je de ROM nog niet, maar zij helpen innovatieve ondernemers te verbinden met de middelen die ze nodig hebben om te groeien – of het nu gaat om kennis, financiering of nieuwe internationale marktkansen.

Meld je hier aan voor een team- of productfoto. 

Wat houdt de Popup Service in?

De huisfotograaf van de ROM, Jos Hummelen, zal die dag gratis professionele foto’s maken van jullie team of product. Je vindt de ROM op 2-7 in de Co-op op de begane grond van gebouw 400. Van 10:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom om langs te komen.

Daarnaast zal Arjan van den Born aanwezig zijn voor een informele kennismaking. Er zijn ook collega’s aanwezig die specifieke kennis hebben over netwerken in de regio, financiering en nieuwe internationale marktkansen. Dus of je nu interesse hebt in een foto of niet, kom 2 juli vooral even kennismaken! Dan verkennen we samen de mogelijkheden die we voor jou kunnen betekenen.

Vergeet niet de website van de ROM te bekijken: Hulp bij groeien, innoveren en investeringen krijgen! – ROM Utrecht Region.

Meer weten over financiering? Opzoek naar een investering voor je onderneming? (romutrechtregion.nl)
Meer weten over internationale marktkansen? Internationaliseren – ROM Utrecht Region
Meer weten over netwerk kansen? Innoveren – ROM Utrecht Region

Interesse?

Meld je hier aan voor een team- of productfoto. Of natuurlijk beide.

Vragen?

Neem contact op via matthijs.vandenherik@romutrechtregion.nl.

more

Time

02/07/2024 10:00 pm - 4:00 pm(GMT+00:00)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *