Talent meetup NOVI Hogeschool

wed22jul2:00 pmwed7:00 pmTalent meetup NOVI HogeschoolDOOR NOVI Hogeschool| 14.00 - 17.00 | UTRECHT

Event Details

De ICT-arbeidsmarkt schreeuwt om goede professionals. Sterker nog, in geen enkele markt is de spanning zo groot als in de ICT. En startups en scale-ups voelen dat zeker.

NOVI is al ruim 60 jaar dé opleider voor professionals in de ICT. Steeds vaker krijgen wij het verzoek of we een bijdrage kunnen leveren aan de werving. En dat kunnen wij. Op onze talent meetup stellen wij nieuw ICT-talent voor aan potentiële werkgevers, waaronder startups en scale-ups. Dit talent komt uit onze bootcamps. Intensieve programma’s van ongeveer vier maanden, waarin zij-instromers en schoolverlaters worden klaargestoomd voor een rol in de ICT.

Talent meetup
Wij nodigen je graag uit voor de talent meetup van onze bootcamps. De eerst volgende vindt plaats op woensdag 22 juli 2020 van 14.00 uur tot 17.00 uur. De talent meetup vindt plaats bij ons op locatie aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. Op deze dag word je voorgesteld aan circa 70 studenten. In een informele setting proberen we de aanwezige studenten en werkgevers in gesprek te laten gaan over wat zij voor elkaar kunnen betekenen.

De bootcamps
NOVI heeft veel aandacht geschonken aan het creëren van een drietal bootcamps (Data Engineer, Ethical Hacker en Full Stack Developer) die onze studenten zo snel mogelijk klaarstomen voor een rol in de ICT.

Aanmelden
Wil jij namens jouw organisatie participeren op de talent meetup? Dat kan door een bevestiging te sturen naar Elin Hondebrink (e.hondebrink@novi.nl). Geef in deze mail aan wie zal deelnemen namens jouw organisatie. Heb je voor die tijd nog vragen, neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs via 030-7115615.

more

Time

22/07/2020 2:00 pm - 7:00 pm(GMT+00:00)

Location

Utrecht (Niels Bohrweg 121)

Niels Bohrweg 121

Other Events

Get Directions

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *