The Big Challenge

thu30sep4:30 pmthu8:00 pmThe Big ChallengeThe Big Challenge | 30 september | 16.30 - 20.00 | Dotslash Utrecht, Europalaan 100

Event Details

Over dit evenement

Waarom niet? Durf te dromen.
Zin om het laatste kwartaal van het jaar stuiterend van de nieuwe ideeën en inzichten te beginnen? Kom dan op 30 september naar The Big Challenge bij Dotslash in Utrecht.

Wat ga je doen?
Je gaat op 30 september aan tafel met 6-8 andere groei-ondernemers om samen aan de slag te gaan met elkaars uitdagingen. Als je aan de beurt bent draait het 6 minuten lang om jou en jouw “Big-Challenge”. Deel zo beknopt mogelijk jouw uitdaging waarbij de rest alleen luistert. Zo beknopt mogelijk omdat je dan zowel snel tot de kern van het probleem komt en er zo veel mogelijk tijd overblijft voor je tafelgenoten om met je mee te denken.Vervolgens ben jij degene die alleen luistert en gaan de andere ondernemers suggesties aandragen die jij aanneemt met “dank je wel”.

De tijd tikt dus er is tijdens deze rondes geen tijd voor discussie en er is geen tijd voor “je maar dat heb ik al geprobeerd” of “nee, dat werkt niet in onze branche” of “nou, de laatste die geprobeerd heeft die werkt hier niet meer”. Na 6 minuten heb je 30 seconden om door te vragen (“welke software gebruik je daarvoor?” “Hoe heet die vrouw die ik eens moet bellen?”) En dan gaan we door naar de volgende aan tafel.

Je zal zien dat je enorm geïnspireerd raakt door de suggesties van anderen op jouw eigen big challenge, én van de suggesties op de challenges van de andere ondernemers aan tafel. Na deze sessie ga je bruisend en stuiterend van de ideeën naar de borrel & bites waar je rustig kan napraten met elkaar.

Een sterk netwerk
nlgroeit pleit voor een sterk ecosysteem waarin ondernemers elkaar ondersteunen door ervaringen te delen en elkaar te helpen. Elke ondernemer kent persoonlijke uitdagingen. Door deze met elkaar te bespreken en elkaar te challengen, kom je tot nieuwe inzichten en help je elkaar te groeien.

Programma
16:30 Inloop met een welkomstdrankje
17:00 Aftrap
17:15 Aan de slag met elkaars uitdagingen
18:30 Borrel met diner
20:00 Einde

 

Registreren

Schrijf je hier in

more

Time

30/09/2021 4:30 pm - 8:00 pm(GMT+00:00)

Location

Dotslash Utrecht

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *