Utrecht Groeit! Groei jij mee?

tue03dec4:00 pmtue8:15 pmUtrecht Groeit! Groei jij mee?DOOR NLGroeit| 16:00 - 20:15 | Eventspace Dotslash - The Grid

Event Details

Op dinsdag 3 december organiseren nlgroeit en NL2025 het event ‘Utrecht Groeit’. Ben jij groeiondernemer (omzet > 1 miljoen euro en minimaal 5 medewerkers)? Dan is dit event echt iets voor jou.

Tijdens dit kosteloze event leer je van ervaren topondernemers en groei-experts. Onder het genot van heerlijke hapjes krijg je volop gelegenheid om jouw groeiambities en bijbehorende uitdagingen te delen om zo jouw groeidromen verder aan te scherpen. Klankborden en netwerken met andere groeiondernemers helpt je verder in de richting van jouw ambities.

Programma

  • Opening door Niek Karsmakers
  • Hugo de Koning van Young Capital en Ronald Kouvelt van StuComm delen hun ondernemersverhaal op het podium.
  • Rondetafelgesprekken met heerlijke hapjes. Ga in gesprek met mede-ondernemers en experts, die antwoord geven op al je vragen en die zaken met je delen waar je zelf echt niet aan hebt gedacht. Netwerken, leren en je groei een boost geven!
  • Netwerkborrel. Praat nog even na met elkaar na die inspirerende gesprekken. Of sta open voor nog meer nieuwe ontmoetingen. Wil je even sparren met die ene topondernemer of coach? Ga het gesprek over de versnelling van de groei van jouw bedrijf 1-op-1 aan.

‘Utrecht Groeit’ is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. Wij helpen ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en door het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn. We willen jou als ambitieuze ondernemer challengen! En we vragen je om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers. De meesten komen trouwens uit de provincie Utrecht.

Wie gun jij de ruimte, kennis en kunde om ook te groeien? Tip deze groeiondernemer!

more

Time

03/12/2019 4:00 pm - 8:15 pm(GMT+00:00)

Get Directions