VR Halloween borrel: Griezelen en Borrelen in Virtuele Realiteit

wed25oct4:00 amwed6:00 amVR Halloween borrel: Griezelen en Borrelen in Virtuele RealiteitGriezelen en Borrelen in Virtuele Realiteit op woensdag 25 oktober, georganiseerd door VR op Locatie

Event Details

We hebben iets speciaals in petto voor jullie op woensdag 25 oktober! Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring tijdens onze “VR Halloween middag borrel: Griezelen en Borrelen in Virtuele Realiteit” event, georganiseerd door VR op Locatie, de kersverse Dotslashers in gebouw 100

Wat kun je verwachten:

Datum: Woensdag 25 oktober
Tijd: 16.00 – 18.00
Thema: VR Halloween: Griezelen en Borrelen in Virtuele Realiteit
Organisator: VR op Locatie

VR op Locatie staat bekend om het leveren van meeslepende VR-ervaringen op elke gewenste locatie. We hebben een scala aan activiteiten voor jullie klaarstaan:

VR Arena: Dit is onze specialiteit! We bieden speciale VR-ervaringen met professionele begeleiding die je niet thuis kunt ervaren. Het zijn groepsspellen, die je dus met je team kan spelen! De spellen die gespeeld kunnen worden zijn onder andere boogschieten, samen een restaurant runnen, een escape room en VR Lasergamen.

En speciaal voor het Halloween thema:

👻 Zombies Schieten: De apocalyps is hier! Jij en je collega’s maken een laatste stand om te verdedigen tegen de ondoden. Heb jij wat nodig is om de apocalyps te overleven?

🎃 Walk the Plank Experience met Horror Thema: Overwin je hoogtevrees! Schuifel voetje voor voetje en met knikkende knietjes richting het uiterste puntje van de plank en sta oog in oog met een genadeloze afgrond.

We nodigen jullie uit om niet alleen de Halloween-thema spellen te spelen, maar ook de andere spannende VR-ervaringen te ontdekken. Tijdens het event hebben we ruimte voor teambuilding en de kans om met elkaar te praten over mogelijke samenwerkingen.

Kortom, een middag/avond vol plezier, uitdaging en de kans om de wereld van Virtual Reality te verkennen. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

Meld je hier aan

more

Time

25/10/2023 4:00 am - 6:00 am(GMT+02:00)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *