Honderden Dotslashers getrakteerd op ‘lekker’ frisse oksels op Valentijnsdag

Utrecht – The Lekker Company deelde afgelopen Valentijn honderden gratis mini-deo’s uit op de Dotslash campus. Speciaal in valentijnsoutfits gingen teamleden van Lekker de kantoren langs en deelden ze samples pepermunt-rozemarijn deo’s uit aan ‘mensen met oksels’ om de liefde te vieren. 

Een van de grootste afknappers op een eerste date is geur, en daarom wilde de start-up uit Utrecht een handje helpen in de liefde. Zo kon iedereen op Valentijnsdag fris hun date in. Of zonder date, gewoon lekker ruiken en eventueel zo een date scoren.

Verkleed in een hart van karton, en met toepassende borden met “Hey LEKKERding!” deelde het merk kartonnen potjes uit met de kleuren van de regenboog. “Onze deodorant is bijzonder, want hij is 100% natuurlijk, vegan en je smeert het”, aldus Dewi, oprichtster van het merk. De gekleurde potjes mogen na gebruik zelfs in de papierbak.

Speciaal voor de liefhebbers is er nu een kortingscode: Dotslash15. Hiermee krijg je 15% korting op alles in de webshop van Lekker t/m 10 maart.

De Dotslashers die de traktatie van de pepermunt-rozemarijn deodorant samples hebben gemist mogen langskomen bij het kantoor van The Lekker Company om toch nog hun gratis sample te bemachtigen. Dit kan op de Europalaan 500 3w4 op maandagen en donderdagen tussen 9-17 uur, zolang de voorraad strekt.

https://thelekkercompany.com