Startups en scale-ups opgelet! De Startup of the Year competitie van de regio Utrecht is terug! Samen met vele partners uit de regio, organiseren StartupUtrecht en ROM Utrecht Region deze nieuwe editie van 2021. De stembussen zijn geopend, dus meld jezelf (of je favoriete startup) vandaag nog aan.

Wie mag er meedoen?

De verkiezing is er voor alle startups en scale-ups van Midden-Nederland. Je kunt je aanmelden voor de volgende categorieën: Early Stage (0-5 jaar), Later Stage (6-10 jaar), Impact Startup en Student Startup. Een vakjury en stemmen van het publiek bepalen welke ondernemingen genomineerd worden voor de grote finale op 11 november 2021.

 

De Utrecht Region Startup of the Year verkiezing wordt georganiseerd door StartupUtrecht en ROM Utrecht Region, in samenwerking met verschillende partners uit de regio. Op 5 oktober sluiten de inschrijvingen en kan het publiek zijn stem uitbrengen. Dus, is jouw innovatieve onderneming gevestigd in de provincie Utrecht of de regio Gooi- en Vechtstreek? Aanmelden maar!

 

Meer weten? Kijk dan ook op de website.

We kijken naar je uit,

Team Utrecht Region Startup of the Year

[StartupUtrecht, ROM Utrecht Region]