Drommedaris Dotslash

Fynch organiseert een online webinar op 8 december van 15.00 tot 15.30 over het bijhouden van kilometers als bedrijf en hier de voordelen van. 

Je CO2 footprint bijhouden en kilometers registreren als bedrijf klinkt als wéér zo’n verplichting. Maar wist je dat het je geld oplevert en je bedrijf aantrekkelijker maakt voor nieuw personeel? En het is nog duurzaam ook. We nodigen je daarom uit voor onze webinar  waarin we je bijpraten over hoe Fynch werkgevers helpt om dit slim aan te pakken.   

In dit webinar neemt Joris Smulders (co-founder Fynch) je aan de hand van een aantal praktijkcases mee in hoe je jouw mobiliteitsbeleid voor je kan laten werken, zodat je een aantrekkelijk werkgever bent terwijl je ook duurzame en actieve mobiliteit stimuleert én je administratie op orde hebt voor de rapportageverplichting. Na deze sessie weet jij:

  • Hoe je eenvoudig kunt voldoen aan de rapportageverplichting die per 1 juli 2023 geldt voor werkgevers met meer dan 100 werknemers; 
  • Hoe je de dagelijkse registratie en declaratie van woon-werkverkeer, zakelijke reizen en thuiswerkdagen op auto-pilot zet;
  • Welke prikkels je kunt inbouwen om te komen tot duurzaam en vitaal reisgedrag; 
  • Hoe je maximale flexibiliteit biedt aan je medewerkers.

Ben jij nu geïnteresseerd geraakt? Inschrijven kan hieronder via de link:
https://teams.microsoft.com/registration/webinar

Volg je Dotslash Utrecht al?