Methode adviseur Regio Zuid / West

32 – 40u | € 2760 – € 3176

De methode adviseurs bij Faqta zorgen er met hun enthousiasme voor dat meer scholen Faqta gaan gebruiken, terwijl ze voor hun klanten (basisscholen door heel Nederland) vooral een deskundige gesprekspartner zijn.

 • Een salaris tussen € 2760 en € 3176, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast hebben we een ruime pensioenregeling, auto van de zaak, vakantiegeld en een collectieve variabele bonus voor je klaarliggen. 
 • Je hebt 1 kantoordag per week. Wij zorgen ervoor dat je de spullen hebt om ook de rest van de week prettig te werken, zoals een telefoon, laptop, auto en onkostenvergoeding.
 • Doorgroeimogelijkheden. Je begint bij ons als junior adviseur. Waar je heen gaat, bepaal je zelf. Vanuit deze functie kun je bijvoorbeeld in een paar jaar doorgroeien naar senior adviseur.  
 • Met 35 vakantiedagen per jaar houd je de juiste balans tussen privé en werk. 
 • We hebben afspraken maar je doet je werk op jouw manier.  
 • Professioneel inwerktraject. Je kunt al voor een groep staan, van collega’s als Sébastien (manager van het team) leer je de fijne kneepjes om leerkrachten enthousiast te maken voor Faqta. 

 

Wat ga je doen?

Als methode adviseur bij Faqta heb je een verantwoordelijke functie. Jouw doelen zijn groei in jouw regio en klanttevredenheid. Want als die niet gehaald worden, kunnen we niet verder met alle ontwikkelingen die wij doen om leerkrachten te helpen. Die doelen haal je samen met de drie andere methode adviseurs. 

 

Hoe doe je dat?
Scholen in jouw regio (Zeeland-Rotterdam-Den Haag) zien je als kundig en toegewijd adviseur. Je schakelt dagelijks met directeuren en coördinatoren om advies te geven over het gebruik van Faqta én je maakt afspraken over de aanschaf ervan. Dat kan in een 1-op-1 gesprek, maar meestal doe je dat tijdens een presentatie voor een groep van 20 leerkrachten. Zo ziet je ideale dag eruit:

⭐ Je begint om 9.00 uur. 

⭐ Je controleert je mailbox en beantwoordt mails van scholen in jouw regio. 

⭐ Om 10.30 uur heb je een afspraak met een klant. Na de afspraak loop je binnen bij bestaande klanten in de buurt en werk je jouw administratie bij. 

⭐ Vanaf 14.00 tot 16.30 uur ga je bellen omdat scholen dan het beste bereikbaar zijn. Hét moment om je takenlijst af te werken.

⭐ Om 15:30 uur heb je een afspraak op een school met een team van 25 leerkrachten. Je gaat ze ervan overtuigen dat ze thematisch moeten gaan werken met Faqta. 

⭐ Onderweg naar huis word je nog gebeld door een directeur van een andere school. Die vraagt of je een offerte wilt opstellen voor de implementatie van Faqta. 

 

Taken en verantwoordelijkheden:

💥Aan de hand van aanvragen van proefperiodes werf je nieuwe klanten

💥Bestaande klanten overtuig je van onze nieuwe producten zodat ze hiervoor licenties  aanschaffen

💥Je neemt de verantwoordelijkheid voor de groei doelen in jouw regio en zoekt proactief naar kansen 

💥Je signaleert wanneer klanten advies nodig hebben waardoor ze meer uit onze methodes kunnen halen

💥Je zorgt ervoor dat je administratie op orde is zodat je altijd overzicht hebt

💥Door jouw ondersteuning stijgt de  klanttevredenheid in jouw regio 

 

Wat heb je nodig voor deze functie?

Wat je ook meeneemt aan kennis of ervaring: jouw drive om samen met ons te groeien vinden we het belangrijkst. 

 • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Voor deze functie heb je minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan als leerkracht
 • Je bent goed in doorvragen zodat je jouw (potentiële) klanten optimaal van dienst kan zijn. Feedback gebruik je om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Je doelen halen is je voornaamste drijfveer, maar alleen als je klanten ook tevreden zijn
 • Je kan omgaan met veel vrijheid en neemt de verantwoordelijkheid die daarbij hoort
 • Je werkt nauwkeurig, weet hoe je prioriteiten moet stellen en je hebt het vermogen om snel te schakelen tussen verschillende taken/activiteiten
 • Je woont in de omgeving waar je werkt (Zeeland-Rotterdam-Den Haag) 

 

Over Faqta

Binnen acht jaar zijn we gegroeid van een idee om het basisonderwijs te verbeteren naar een leerplatform waar dagelijks meer dan 10.000 leerkrachten en ruim 150.000 leerlingen mee werken. Wat we willen? 1 miljoen gebruikers in 2025! Die groei ga je samen met ons doormaken en waarmaken. 

 

Daardoor is dit de uitdagende functie waarmee je tegelijkertijd impact kan maken op het onderwijs in Nederland. Want van de 6600 basisscholen in Nederland zijn er nog veel die werken met gedateerde boeken en versleten handleidingen. Dat moet anders en daar is het leerplatform van Faqta de ideale oplossing voor. Met ruim 500 bestaande klanten zijn we al een eind op weg, maar nog lang niet bij de 6600. Jij gaat ons helpen daar te komen.

 

Een paar leuke feitjes: 

👉 De gemiddelde leeftijd is 29

👉 We zijn met een team van 30 onderwijsvernieuwers

👉 De CEO is gewoon Anouk 

👉 We doen niet aan koude acquisitie 

👉 Je bent 1 x per week op kantoor 

👉 Je geeft regelmatig presentaties voor groepen

👉 Ons grote doel: Elk jaar minimaal 50% commerciële groei. En dat halen we