Als Startup heb je verschillende mogelijkheden om aan geld te komen om je bedrijf verder te laten groeien. Zo kan je bijvoorbeeld geld lenen van de FFF (Friends Family & Fools), Crowdfunding, geld aannemen in ruil voor een stuk(je) van je bedrijf (aandelen uitgeven) en naar de bank. 

In deze podcast ga ik (Jelle Drijver) in gesprek met Arnoud Fontein van Blue Current en Bart Schreuders van de Rabobank. De Rabobank is een van de corporate partners bij Dotslash. Zo kwam de Rabo Innovatielening bij Blue Current in beeld om verder opschalen mogelijk te maken. 

Je hoort welke afwegingen Blue Current heeft gemaakt, wat de voorwaarden van zo’n innovatielening zijn en wanneer je wel en niet in aanmerking komt. 

Deze podcast is opgenomen tijdens de Utrechtse startup/scaleup week Crossroads in november 2020 georganiseerd door een andere Dotslash partner: Startup Utrecht

Beluister hem via je favoriete podcast player zoals iTunes of Spotify.

Meer info over Dotslash en haar partners: http://dotslash.nl en https://www.dotslash.nl/partners-van-dotslash-utrecht/ 

Meer info over Blue Current: https://bluecurrent.nl/

Meer info over de Rabo Innovatie Lening: https://www.rabobank.nl/bedrijven/zakelijk-financieren/alle-financieringsvormen/rabo-innovatielening/ 

Huur je binnen Dotslash en wil je eens sparren over de mogelijkheden? Laat het ons weten dan brengen we je graag in contact met Bart Schreuders. Hij denkt graag met je mee. 

Met vriendelijke groet,
Jelle Drijver