Startup missie van RVO naar Slush Helsinki 2024

Voor ambitieuze jonge techbedrijven met een schaalbaar business model en groeiambities! 18-21 nov Helsinki. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 15 juli.

Slush 2024
Meer dan 13.000 bezoekers, 4.200 start-ups, 2.200 investeerders en 650 journalisten uit de hele wereld ontmoeten elkaar op Slush 2024 in Helsinki. Dit internationale tech evenement geeft start-ups de kans zich te presenteren aan een groot en divers publiek.

Voor wie?
De start-up missie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) naar Slush is voor ambitieuze jonge techbedrijven. Ben jij een start-up met een schaalbaar business model en wil je snel groeien? Meld je dan aan en ga in november naar Helsinki. Samen met regionale partners biedt Rijksdienst voor Ondernemend Nederland jou interessante side-events en de mogelijkheid om je netwerk verder te vergroten.

Je kunt je inschrijven voor deze missie naar Slush als je voldoet aan de volgende eisen:

  • Jouw product of dienst is hoogtechnologisch, innovatief en potentieel marktverstorend (disruptief).
  • Er is een bewezen marktacceptatie voor jouw product of dienst op de Nederlandse markt.
  • Je bent gestart met (of klaar voor) internationale opschaling.
  • Je bent op zoek naar seed, series A of series B financieringsronden.
  • Jouw start-up staat ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel.

Kick-off event: Slush’d Enschede – 29 augustus Ontmoet alle Nederlandse deelnemers van Slush tijdens de kick-off op het officiële side event Slush’d Enschede op 29 augustus.

Aanmelden en kosten
Meld u aan voor deze start-up missie. Het kan tot en met 15 juli. Iedere deelnemer meldt zich apart aan. De voertaal van de missie is Engels. Meedoen aan deze missie kost € 500 exclusief btw per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf).
To the English registration page.

RVO organiseert deze missie in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Helsinki en 4TU in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

ANDERE POSTS

Hieronder vind je meer posts/nieuws uit de Dotslash Community

Oproep: KVK Innovatie top 100

Oproep: KVK Innovatie top 100

Meld je nu aan voor de KVK innovatie TOP 100. In 2022 stonden er maar liefst 8 (!) Dotslasher in de lijst. Daar kunnen we overheen toch?

Medewerkersparticipatie kennissessie

Medewerkersparticipatie kennissessie

Op 26 juni vanaf 16.00 in de event-space van Dotslash Utrecht krijgen we tekst en uitleg van Deloitte over medewerkersparticipatie (en een gratis daghap) meld je nu aan!

Vacature parttime Financieel medewerker bij Friday Energy

Vacature parttime Financieel medewerker bij Friday Energy

We zoeken een teamspeler met een passie voor duurzaamheid, goede communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit. Minimaal HBO-niveau of vergelijkbare ervaring op financieel gebied wordt gevraagd.

Interesse? Bekijk dan deze vacature voor meer informatie!

Vacature (Out of) Officemanager & Facilitair Ondersteuner

Vacature (Out of) Officemanager & Facilitair Ondersteuner

(OUT OF) OFFICE MANAGER & FACILITAIR ONDERSTEUNER We zoeken niet iemand die onze mail op afwezig zet als we er even niet zijn maar een officemanager en facilitair ondersteuner die ook graag van zijn/haar plek komt om buiten ons eigen kantoor zaken te regelen die...

Vacature: Stageplaats als Assistent Communitymanager bij Dotslash

Vacature: Stageplaats als Assistent Communitymanager bij Dotslash

Ben jij iemand die houdt van een dynamische werkomgeving waar elke dag anders is? Welkom bij Dotslash Utrecht, dé bruisende campus voor startups en scale-ups! Bij ons is geen dag hetzelfde. Je stapt ons kantoor binnen met een plan voor de dag, maar voordat je het weet, word je meegenomen door de waan van de dag. En jij? Jij houdt daarvan. Constant schakelen en inspelen op wat er gebeurt, dat is waar jij energie van krijgt.

Dotslash in Het Financieele Dagblad

Dotslash in Het Financieele Dagblad

🚀 Mooi artikel in Het Financieele Dagblad over Dotslash en onze plek in de Utrechtse start-up scene. Goed dat heel Nederland nu kan lezen dat #Utrecht de place to be is voor start- en scale-ups. ‘Bescheidenheid siert de mens’ maar dat mag best wat vaker gezegd worden 💪 😉. #Trots!

Lees het volledige artikel hier voor meer inzichten en inspiratie: https://lnkd.in/eGYu9VDH (gratis te lezen)

(p.s. door de opening van ons nieuwste pand aan de Europalaan 93 afgelopen kwartaal hebben we een paar kamers beschikbaar voor toffe start- of scale-ups. Stuur Jelle Drijver een DM voor meer informatie).

Blue Current winnaar Dotslasher of the Year award

Blue Current winnaar Dotslasher of the Year award

Blue Current, pionier in duurzame mobiliteit wint de Dotslasher of the Year Award 2023 bij Dotslash Utrecht en ontvangt prijzenpakket uit handen van Burgemeester Sharon Dijksma en John Fentener van Vlissingen.

Deloitte: Eindejaarstips voor ondernemers

Deloitte: Eindejaarstips voor ondernemers

Het einde van het jaar nadert en dat betekent één ding: tijd om de belastingzaken op orde te krijgen. Goed nieuws! Onze partner Deloitte heeft een goudmijn aan informatie samengesteld speciaal voor jullie. Check deze PDF.