Startup missie naar Web Summit Lissabon 2024
Is jouw start-up klaar voor het buitenland? Wil je zaken doen, gericht netwerken met bedrijven of investeerders aantrekken? Web Summit is een van de grootste en meest invloedrijke techconferenties ter wereld. Aanmelden voor de start-up missie van RVO naar Web Summit 2024 in Lissabon in november kan tot 22 juli!

Web Summit 2024
Web Summit brengt meer dan 70.000 bezoekers uit alle hoeken van de wereld samen. Hier ontmoet je niet alleen 2650 andere startups, maar ook meer dan 1000 investeerders en 2000 journalisten. Deze topontmoeting biedt je de kans om de nieuwste trends in tech te ontdekken, geïnspireerd te raken door keynotes en deel te nemen aan interessante workshops en paneldiscussies.

Voor wie:
Je kunt deelnemen als jouw startup voldoet aan de volgende eisen:

  • Jouw product of dienst is hoogtechnologisch, innovatief en potentieel disruptief;
  • Er is een bewezen marktacceptatie voor jouw product of dienst op de Nederlandse markt;
  • Je bent gestart met of klaar voor internationale opschaling;
  • Jouw startup staat ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel.

Verder moedigen we in het bijzonder startups in de volgende sectoren aan om zich aan te melden:

  • A.I.;
  • DeepTech;
  • ClimateTech;
  • FinTech.

Deelname en kosten:
Aanmelden kan tot uiterlijk 22 juli voor deze missie. Iedere deelnemer meldt zich apart aan. De voertaal van de missie is Engels. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Maaltijden en borrels zijn ook voor eigen rekening, tenzij anders vermeld in het programma. To the English registration page.

Er is een beperkt aantal plaatsen in de delegatie. RVO vindt het belangrijk dat de bedrijven die meegaan binnen de opzet en inhoudelijke focus van de missie vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Meedoen aan deze missie kost € 500 exclusief btw per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf).

Meer weten?
Ga snel naar de website van RVO.

 

ANDERE POSTS

Hieronder vind je meer posts/nieuws uit de Dotslash Community

Oproep: KVK Innovatie top 100

Oproep: KVK Innovatie top 100

Meld je nu aan voor de KVK innovatie TOP 100. In 2022 stonden er maar liefst 8 (!) Dotslasher in de lijst. Daar kunnen we overheen toch?

Start-up missie naar Slush Helsinki 2024

Start-up missie naar Slush Helsinki 2024

Startup missie van RVO naar Slush Helsinki 2024 voor ambitieuze jonge techbedrijven met een schaalbaar business model en groeiambities! Meld je aan voor de start-up missie naar Slush 2024. 18-21 nov in Helsinki. Aanmelden kan tot 15 juli.

Medewerkersparticipatie kennissessie

Medewerkersparticipatie kennissessie

Op 26 juni vanaf 16.00 in de event-space van Dotslash Utrecht krijgen we tekst en uitleg van Deloitte over medewerkersparticipatie (en een gratis daghap) meld je nu aan!

Vacature parttime Financieel medewerker bij Friday Energy

Vacature parttime Financieel medewerker bij Friday Energy

We zoeken een teamspeler met een passie voor duurzaamheid, goede communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit. Minimaal HBO-niveau of vergelijkbare ervaring op financieel gebied wordt gevraagd.

Interesse? Bekijk dan deze vacature voor meer informatie!

Vacature (Out of) Officemanager & Facilitair Ondersteuner

Vacature (Out of) Officemanager & Facilitair Ondersteuner

(OUT OF) OFFICE MANAGER & FACILITAIR ONDERSTEUNER We zoeken niet iemand die onze mail op afwezig zet als we er even niet zijn maar een officemanager en facilitair ondersteuner die ook graag van zijn/haar plek komt om buiten ons eigen kantoor zaken te regelen die...

Vacature: Stageplaats als Assistent Communitymanager bij Dotslash

Vacature: Stageplaats als Assistent Communitymanager bij Dotslash

Ben jij iemand die houdt van een dynamische werkomgeving waar elke dag anders is? Welkom bij Dotslash Utrecht, dé bruisende campus voor startups en scale-ups! Bij ons is geen dag hetzelfde. Je stapt ons kantoor binnen met een plan voor de dag, maar voordat je het weet, word je meegenomen door de waan van de dag. En jij? Jij houdt daarvan. Constant schakelen en inspelen op wat er gebeurt, dat is waar jij energie van krijgt.

Dotslash in Het Financieele Dagblad

Dotslash in Het Financieele Dagblad

🚀 Mooi artikel in Het Financieele Dagblad over Dotslash en onze plek in de Utrechtse start-up scene. Goed dat heel Nederland nu kan lezen dat #Utrecht de place to be is voor start- en scale-ups. ‘Bescheidenheid siert de mens’ maar dat mag best wat vaker gezegd worden 💪 😉. #Trots!

Lees het volledige artikel hier voor meer inzichten en inspiratie: https://lnkd.in/eGYu9VDH (gratis te lezen)

(p.s. door de opening van ons nieuwste pand aan de Europalaan 93 afgelopen kwartaal hebben we een paar kamers beschikbaar voor toffe start- of scale-ups. Stuur Jelle Drijver een DM voor meer informatie).

Blue Current winnaar Dotslasher of the Year award

Blue Current winnaar Dotslasher of the Year award

Blue Current, pionier in duurzame mobiliteit wint de Dotslasher of the Year Award 2023 bij Dotslash Utrecht en ontvangt prijzenpakket uit handen van Burgemeester Sharon Dijksma en John Fentener van Vlissingen.

Deloitte: Eindejaarstips voor ondernemers

Deloitte: Eindejaarstips voor ondernemers

Het einde van het jaar nadert en dat betekent één ding: tijd om de belastingzaken op orde te krijgen. Goed nieuws! Onze partner Deloitte heeft een goudmijn aan informatie samengesteld speciaal voor jullie. Check deze PDF.