DROMMEDARIS GEOPEND
4.000 m2 extra kantoorruimte voor startups & scaleups in Utrecht

● Dotslash Utrecht breidt community uit in iconisch Utrechts kantoorgebouw de ‘Drommedaris’

● Gemoderniseerd en verduurzaamd tot toekomstbestendige multifunctionele werkomgeving

● Succesvolle samenwerking ondernemersfamilies Zeeman & Fentener van Vlissingen

Drommedaris Dotslash

Het kantoorgebouw de ‘Drommedaris’ is klaar voor de toekomst en werd gisteren, op woensdag 23 november 2022, feestelijk heropend. Het iconische gebouw aan de Utrechtse Europalaan op de kop van de woonboulevard is grondig gemoderniseerd en verduurzaamd en maakt vanaf nu onderdeel uit van de Dotslash community. Het biedt daarmee 4.000 m2 extra kantoorruimte voor startups en scalups in de regio Utrecht.

Green Real Estate verwierf de ‘Drommedaris’ in 2010 met de ambitie om het gebouw een nieuwe, multifunctionele toekomst te geven. Michiel Smits, Asset Manager bij Green Real Estate: ‘Dotslash is dé formule voor de Drommedaris. Het is een creatief, levendig en ondernemend ecosysteem waar de beste ideeën tot leven komen. Deze energie en dynamiek zorgen ervoor dat het Utrechtse icoon de ‘Drommedaris’ weer tot leven komt.’

Dotslash is een community waar corporates, investeerders en ondernemers elkaar ontmoeten om groei te versnellen. In samenwerking de gemeente Utrecht, Rabobank, Capgemini, Startup Utrecht, SHV, Deloitte, Philadelphia en BORON groeide Dotslash in vier jaar tijd van 5.000 naar 25.000 m2 en huisvest inmiddels 220 startups en scaleups.

Jelle Drijver, Dotslash Utrecht: ‘Door de succesvolle samenwerking tussen de ondernemersfamilies Zeeman en Fentener van Vlissingen kunnen we onze community laten doorgroeien en krijgt het pand schuin tegenover de huidige campus na 10 jaar leegstand de perfecte bestemming.’ Naast de uitbreiding in vierkante meters, blijft Dotslash samen met bestaande en nieuwe partners bouwen aan de versterking van het ecosysteem.

Meer weten over de ./Drommedaris? Klik hier.

Volg je Dotslash Utrecht al?