Drommedaris Dotslash

André Piso oprichter van Dytter is te gast bij 7DTV om te vertellen over Dytter en de oprichting daarvan. 

7DTV

7DTV is het youtube en podcast kanaal van Ronnie Overgoor. Ronnie Overgoor is bekend als spreker / dagvoorzitter / presentator en host, maar ook als hoofdaannemer van een volledig project. Daarnaast is Ronnie Overgoor initiatiefnemer van 7DTV.

7DTV is het het grootste interview platform voor ondernemend Nederland. Op 7DTV vind je meer dan 1000 inspirerende interviews met ondernemers. Waar elke week 3 interviews bij komen in de vorm van een youtube filmpje en podcast. 

Dytter

Dytter is het boekingsplatform dat zorgorganisaties en zorgverleners met elkaar verbindt. Dytter is ontstaan door André Piso, die vanuit persoonlijke overwegingen Dytter heeft opgericht.

Met het boekingsplatform wil Dytter een gemakkelijker systeem ontwikkelen voor zowel zorgorganisaties als zorgverleners, door zorgorganisaties toegang te geven tot gescreende zorgverlener en de zorgverleners kunnen dan zelf bepalen waar en wanneer ze willen werken. De rest wordt door het platform gedaan. Hierdoor zal er geen papierwerk meer zijn, net als de tussenpersonen die geschrapt worden, hierdoor zal de kosten lagen worden. 

De podcast

Tijdens de podcast van 7DTV wordt André Piso geïnterviewd door Ronnie Overgoor. In het interview heeft André Piso het onder andere over het ontstaan van ‘Dytter’, van loondienst naar ondernemerschap. André Piso praat ook over de problematiek in de zorg, en de ZZP’er in de zorg.
André piso heeft het over zijn toekomstplannen met ‘Dytter’, Dytter businesswise en als laatste heeft André meerdere tips voor ondernemers. 

Ben je nu benieuwd naar de podcast? Neem dan even een kijkje in de video:

Volg je Dotslash Utrecht al?