Drommedaris Dotslash

Dotslasher DialogueTrainer heeft de CES innovation award gewonnen op 13 oktober 2022. De CES innovation award wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van design en technologie. Op 13 oktober werden de Nederlandse winnaars bekend gemaakt in de Beurs van Berlage, in Amsterdam. In januari zal Dialogue Trainer haar innovatieve trainingen presenteren op het jaarlijks event van CES in Las Vegas voor een wereldwijd publiek. 

CES innovation award

CES is een belangrijke internationale technologie vakbeurs voor innovatieve bedrijven, variërend van veelbelovende startups tot gevestigde merken. De CES Innovation Award zijn een erkenning voor bedrijven die uitblinken in:

  • Techniek en functionaliteit
  • Esthetiek en ontwerp

Een deskundige jury heeft alle inzendingen beoordeeld, met als vraag: Wat maakt het product uniek en innovatief?

Op 5-8 januari komen er honderden organisaties bijeen die zich onderscheiden op het gebied van design en technologie, dit allemaal in Las Vegas. Deze organisaties komen vanuit de gehele wereld. 

DialogueTrainer

Het idee achter DialogueTrainer is dat communicatie-skills verbeterd worden door de focus te leggen op ervaringsleren. De flight simulator (de online communicatie van DialogueTrainer) biedt organisaties de mogelijkheid om professionals en studenten inzicht te geven in hun taak en rol en te trainen in belangrijke vaardigheden. En krijgen hier feedback over van virtuele acteurs om zo sterke punten en leerdoelen vast te stellen.

Michiel Hulsbergen, CEO van DialogueTrainer reageerde als volgt op de award: “Wij simuleren gesprekssituaties om mensen te helpen zich sterker en comfortabeler te voelen in, vooral, werksituaties. Dit doen wij in meerdere sectoren in Nederland, zoals het bedrijfsleven en de zorg, maar ook onderwijs. De erkenning die we nu hebben gekregen met het winnen van de CES Innovations Award is voor ons een geweldige springplank om ons ook internationaal op de kaart te zetten.” 

 

Volg je Dotslash Utrecht al?