Drommedaris Dotslash

Zowel Dytter als Blue Current horen bij de 50 snelst groeiende bedrijven in de technische industrie binnen Nederland. Zij mogen plaatsnemen in een mooie lijst van opkomende tech bedrijven. 

Wat is de Deloitte Fast 50?

Deloitte organiseert elk jaar een ‘Technology Fast 50 Central Europe’ Competitie, waarbij 50 organisaties genomineerd worden die als snelst groeiende organisatie binnen de technische industrie worden gezien. Dit jaar is de 23e keer dat Deloitte Fast 50 wordt georganiseerd. Deloitte Fast 50 biedt opkomende organisaties binnen de technische industrie de mogelijkheid om haar bedrijf te demonstreren en dus nog meer op de kaart te brengen.  

Dytter

Het boekingsplatform van founder André Piso dat zorgorganisaties en zorgverleners met elkaar verbindt. Hiermee zorgt Dytter voor een revolutie in de zorg in Nederland. Door de menselijkheid van de zorg te combineren met de digitale mogelijkheden van nu wordt de zorg niet alleen betaalbaarder, maar ook beter, makkelijker en sneller geregeld.

Dankzij de slimme technologie kunnen zorgverleners en de zorgorganisaties gemakkelijk met elkaar schakelen zonder dat daar veel papierwerk, tussenpersonen of dure kantoorpanden tussen zitten.

Blue Current

Samen op weg naar een duurzame toekomst, dit is het doel van Blue Current. Hiermee wil Blue current zorgen voor een vermindering van CO2 uitstoot. Dit doen ze door het leveren van slimme software, laadpunten en diensten die de transitie naar duurzaam vervoer versnellen zowel zakelijk als thuis. 

Dotslashers

Als trotse Dotslasher kan je de uitslag van de Deloitte Fast 50 volgen op de socials van Deloitte. Op donderdagavond 3 november worden de winnaars bekend gemaakt.

Uiteraard duimen we met de hele campus voor zowel Dytter als Blue Current. Succes!

 

Volg je Dotslash Utrecht al?