Drommedaris Dotslash

Dotslashers Eyevestor & Faqta zijn 2 van de 50 uitdagende, innovatieve en snelgroeiende bedrijven van Nederland. Deze 50 bedrijven zijn benoemd in de MT/Sprout Challanger50 van 2022. 

MT/Sprout #Challanger50
De lijst met vijftig meest uitdagende, innovatieve en snelgroeiende bedrijven van Nederland. Deze ondernemers breken met bestaande businessmodellen en laten de gevestigde orde zien hoe het anders, sneller en beter kan.

Eyevestor
Eyevestor is één van de meest uitdagende, innovatieve en snelgroeiende bedrijven van Nederland. Met Eyevestor maakt Gijs Dalen Meurs het voor bedrijven makkelijk aandelen uit te geven aan hun werknemer, fans en andere stakeholders. 

Eyevestor biedt bedrijven de mogelijkheid om hun aandeelhoudersregister te digitaliseren en die aandelen vervolgens te verhandelen. Investeerders kunnen zo laagdrempelig in- en uitstappen, zonder telkens een gang naar de notaris te hoeven maken. 

Wil je hier meer of weten, lees dan dit artikel verder:
https://mtsprout.nl/ranglijst/challenger50-van-2022/eyevestor

Of neem een kijkje op de website:
https://www.eyevestor.com/

Drommedaris Dotslash

Faqta
Faqta is de andere Dotslasher die in de lijst van de meest uitdagende, innovatieve en snelgroeiende bedrijven van Nederland. 

Al duizenden jaren wordt kennis voornamelijk overgebracht via woorden. Maar de jongste generaties worstelen daarmee. ze zijn namelijk veel meer visueel ingesteld. De visie dat leren een boeiend avontuur moet zijn, dat geeft kinderen namelijk vleugels. Vanuit deze gedachten is Faqta ontstaan in 2015.

Wil je hier meer over lezen, druk dan op onderstaande link:
https://mtsprout.nl/ranglijst/challenger50-van-2022/faqta

Of neem een kijkje op de website:
https://faqta.nl/

Drommedaris Dotslash

Volg je Dotslash Utrecht al?