Drommedaris Dotslash

Dytter (./400) was te gast bij Samen Sterk op SBS 6, deze aflevering is uitgezonden op 18 december. Founder André Piso vertelt over het oprichten van Dytter en hoe Dytter te werk gaat om de zorg te veranderen. 

Dytter
Boekingsplatform Dytter wil de menselijkheid en de zorg met digitale mogelijkheden combineren. Zo vinden zorgorganisaties de zorgverleners die ze nodig hebben, betaalbaarder, slimmer en sneller dan ze gewend zijn. En vinden zorgverleners de diensten die ze willen werken, in meer vrijheid en onder eigen voorwaarden. 

Samen Sterk op SBS6
Samen Sterk is een programma op SBS6 waarbij er wordt laten zien hoe in Nederland, als zorgverlener en als cliënt samen sterk kunnen staan. In Aflevering 4 van seizoen 5: Internationale zorg, wordt er aandacht gegeven aan de internationale zorg en gaan ze langs bij onder andere Dotslasher Dytter

Dytter bij Samen Sterk
In het programma Samen Sterk vertelt André Piso over het oprichten van Dytter en waarom dit boekingsplatform belangrijk is voor de zorg en wat de zorg hier allemaal mee kan. Didier en Gretha vertellen beide los van elkaar waarom Dytter het boekingsplatform is voor de zorg en hoe het mensen verbindt met elkaar.

https://www.kijk.nl/programmas/samen-sterk/W4Kp5LH0jCy

Volg je Dotslash Utrecht al?