Het techplatform Dytter is geselecteerd voor het Rise-programma van Techleap. Dit kwartaal maakt het bedrijf deel uit van een selecte groep tech-bedrijven die, onder leiding van Techleap, een uitgebreid programma volgen over de wereld van scale-ups en technologie.

Over Rise:
Rise is een exclusief programma voor serieuze techspelers en is een initiatief van Techleap. Elk kwartaal worden er tien bedrijven geselecteerd uit honderden aanmeldingen die deel mogen nemen aan het programma. Tijdens deze sessies spreken scale-up oprichters in een vertrouwde omgeving over hun groei-uitdagingen en delen ze waardevolle inzichten over onderwerpen variërend van product-market fit tot managementstructuren.

Dotslasher Dytter maakt deel uit van de tiende editie van de Rise batch, wat het bedrijf samen met negen andere scale-ups nummer 91 tot en met 100 maakt. Hiermee treedt het bedrijf in de voetsporen van succesvolle Rise-alumni zoals TestGorilla, Crisp en ChannelEngine. Techleap selecteert voor het Rise-programma veelbelovende scale-ups die omzet genereren, minimaal 50% groei kunnen laten zien, op zoek zijn naar kapitaal en verder willen groeien in het buitenland.

Kortom, Dytter is klaar om te groeien en de volgende stap te zetten met behulp van het Rise-programma. Wij wensen ze daarbij héél veel succes en ook héél veel plezier!