This is a repeating event

AI Tafel Dotslash

mon04mar4:00 pmmon7:00 pmAI Tafel DotslashKennis & inspiratie rondom AI

Event Details

Dotslash AI Tafel

Programma 13 mei 2024

16:00 – 16:15: Welkom en registratie
16:15 – 17:45: Inhoudelijk programma
17:45: Formele sessie eindigt, gevolgd door een informele netwerkmogelijkheid en een diner om het verkeer te vermijden.

AI en de impact op je bedrijfsvoering

Iedereen praat over AI! Maar hoe wordt het nu daadwerkelijk gebruikt in het bedrijfsleven? Ben je benieuwd hoe kunstmatige intelligentie de manier waarop we zakendoen transformeert en wat dit betekent voor je bedrijfsvoering?

Op 13 mei bespreken we de relevante (juridische) aspecten van AI-tools. We hebben speciale aandacht voor de Europese AI Act en wat dit betekent voor jouw onderneming. We hebben het ook over de hoognodige nieuwe kijk op kwaliteitscontrole van je product of dienst, aangezien de controle over de gehele keten een uitdaging is met continu veranderende in- en outputs, mede door AI. Hoe speel je hier als ondernemer op in? Welke acties moet je ondernemen? En hoe zit het met risico’s voor jou en je afnemers, en is dit eigenlijk wel verzekerbaar?

De sessie wordt georganiseerd door Dotslash & U-TECH community in samenwerking met 3 partners:

  • Van Diepen Van der Kroef is met ongeveer 75 specialisten in allerlei rechtsgebieden het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland.
  • CHUBB is een wereldwijde verzekeraar. Met activiteiten in 54 landen en gebieden biedt Chubb commerciële en persoonlijke verzekeringen.
  • U-TECH community is gevestigd in Dotslash 93 en is een regionaal netwerk waar bedrijfsleven, onderwijs en overheidsorganisaties samenwerken om de mismatch op de ICT-arbeidsmarkt in de regio Utrecht te verkleinen. En te zorgen voor meer ontwikkeling, behoud en aantrekken van digitaal talent.

Meld je hier aan

Wat is de AI tafel

De AI tafels zijn een reeks bijeenkomsten voor iedereen die gepassioneerd is over kunstmatige intelligentie. Deze sessies, gepland op 13 mei,  2 september en 2 december 2024, bieden een unieke kans om kennis en ervaringen over AI te delen en van elkaar te leren.

Tijdens de bijeenkomst richten we ons op het verder vormgeven van de AI Tafel met jullie input voor de toekomst. We streven ernaar van elkaar te leren door best practices te delen. We moedigen je aan om te discussiëren over de AI-oplossingen die je momenteel gebruikt en ervaringen en inzichten te delen die anderen kunnen inspireren.

Het doel van deze interactieve sessie is dat je vertrekt met praktische toepassingen die je direct in je werk kunt implementeren. We willen benadrukken hoe AI positief kan bijdragen en hoe je het in je voordeel kunt gebruiken.

Keynotes

Elke sessie wordt verrijkt met een inspirerende keynote-spreker, die zorgt voor zowel inspiratie als verdieping in het veld van AI. Deze sprekers zijn zorgvuldig geselecteerd om hun expertise en inzichten te delen, wat een extra dimensie toevoegt aan onze discussies en leerervaringen.

Vol inspiratie en met volle maag naar huis

Bij aankomst voorzien we je van koffie en thee, en na afloop van de sessie bieden onze corporate partners bij Dotslash een maaltijd aan. 

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende gemeenschap die zich inzet voor het beter begrijpen en toepassen van AI in diverse sectoren. We kijken uit naar je deelname en bijdrage aan de Dotslash AI Tafel

 

more

Time

04/03/2024 4:00 pm - 7:00 pm(GMT+02:00)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *