This is a repeating event

AI Tafel Dotslash

mon04mar4:00 pmmon7:00 pmAI Tafel DotslashKennis & inspiratie rondom AI

Event Details

Dotslash AI Tafel

Wat is de AI tafel

De AI tafels zijn een reeks bijeenkomsten voor iedereen die gepassioneerd is over kunstmatige intelligentie. Deze sessies, gepland op 4 maart, 13 mei,  2 september en 2 december 2024, bieden een unieke kans om kennis en ervaringen over AI te delen en van elkaar te leren.

Tijdens de bijeenkomst richten we ons op het verder vormgeven van de AI Tafel met jullie input voor de toekomst. We streven ernaar van elkaar te leren door best practices te delen. We moedigen je aan om te discussiëren over de AI-oplossingen die je momenteel gebruikt en ervaringen en inzichten te delen die anderen kunnen inspireren.

Het doel van deze interactieve sessie is dat je vertrekt met praktische toepassingen die je direct in je werk kunt implementeren. We willen benadrukken hoe AI positief kan bijdragen en hoe je het in je voordeel kunt gebruiken.

Keynotes

Elke sessie wordt verrijkt met een inspirerende keynote-spreker, die zorgt voor zowel inspiratie als verdieping in het veld van AI. Deze sprekers zijn zorgvuldig geselecteerd om hun expertise en inzichten te delen, wat een extra dimensie toevoegt aan onze discussies en leerervaringen.

Vol inspiratie en met volle maag naar huis

Bij aankomst voorzien we je van koffie en thee, en na afloop van de sessie bieden onze corporate partners bij Dotslash een maaltijd aan. 

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende gemeenschap die zich inzet voor het beter begrijpen en toepassen van AI in diverse sectoren. We kijken uit naar je deelname en bijdrage aan de Dotslash AI Tafel

Programma 4-3-2024

16:00 – 16:15: Welkom en registratie
16:15 – 17:00: Interactieve sessie
17:00 – 17:45: Inspirerende presentatie door John Lewis over Large Language Models (LLMs)
17:45: Formele sessie eindigt, gevolgd door een informele netwerkmogelijkheid en een diner om het verkeer te vermijden.

Let op: Vanwege de keynote van John Lewis zal de sessie in het Engels worden gehouden.

We zullen koffie en thee verzorgen tijdens de ontvangst en na de sessie bieden onze corporate partners bij Dotslash een maaltijd aan. Tijdens het diner is er ruimte om na te praten en te netwerken.

Tijdens de bijeenkomst streven we ernaar de AI Tafel verder vorm te geven met jullie input voor de toekomst. We streven ernaar van elkaar te leren door het delen van best practices. We moedigen jullie aan om de AI-oplossingen te bespreken die je momenteel gebruikt en ervaringen en inzichten te delen die anderen kunnen inspireren.

Het doel van deze interactieve sessie is dat je vertrekt met praktische toepassingen die direct in je werk geïmplementeerd kunnen worden. We willen benadrukken hoe AI positief kan bijdragen en hoe het in je voordeel kan worden ingezet.

Meld je hier aan

more

Time

(Monday) 4:00 pm - 7:00 pm

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *