Blote Pote Party

thu22jun6:00 pmthu9:00 pmBlote Pote PartyLekker Barbecuen & Borrelen op blote voeten met mede Dotslashers!

Event Details

18.00-21.00 uur

Het is tijd om je schoenen uit te trekken en je voeten de vrijheid te geven op een gezellige borrelavond! Op 23-6-23 organiseert Dotslasher Voetentraining de landelijke ‘Bevrijd je voetendag’. En wat is er nu een betere manier om dit te vieren dan met een thema borrel in je blote voeten voor alle Dotslashers?

Tussen 18.00 en 21.00 uur hebben we een leuke avond op het binnenterrein van de campus voor jullie in petto. We hebben een Traeger BBQ geregeld via Dotslasher Response Benelux. Hierop worden heerlijke low en slow gerechten bereid, zoals pulled pork tacos en een smakelijke vegetarische variant. Daarnaast hebben we een bar met Brouwerij Eleven bier, fris en wijn. Het team van Hout en Hop zal de bar en BBQ bemannen, zodat jullie niets tekortkomen. De BBQ en de eerste twee drankjes worden aangeboden door Dotslash (mogelijk gemaakt door de Dotslash Partners). Tijdens de borrel zorgt team Peper in je Pand voor fijne muziek met hun boombox, plaatjes aanvragen mag 🙂 !

Op 23-6 zal Dotslasher Voetentraining de langste schoenenwaslijn ooit realiseren. Dit is dé kans voor jou om eindelijk je schoenenkast op te ruimen. Neem je oude schoenen mee naar de borrel en hang ze aan de waslijn. Je kunt je schoenen achterlaten, want wij zorgen voor een goede bestemming.

We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op deze gezellige zonnige thema borrel!

Aanmelden kan hier

more

Time

(Thursday) 6:00 pm - 9:00 pm

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *