Boost with nlgroeit Upstream Rotterdam

fri24sep11:30 amfri1:30 pmBoost with nlgroeit Upstream RotterdamBoost with nlgroeit Upstream Rotterdam | 24 september | 11.30 - 13.30 | Rotterdam en online

Event Details

Over dit evenement

Boost with nlgroeit is onderdeel van het dagprogramma Growth Day tijdens Upstream Festival in Rotterdam. In de week van 20 tot en met 24 september is Upstream Festival dé plek waar startups, scale-ups, investeerders , gedurfde corporates, beleidsmakers en studenten samenkomen om een positieve impact te maken in de wereld. Upstream biedt toegang tot kapitaal, nieuwe markten en talent voor ondernemers die hun bedrijf willen opschalen.

Over de sprekers
Monique Ansink is eigenaresse van Jumbo Cargo Products en is daarnaast sprekermentor en bestuurslid van o.a. nlgroeit. Ze is vooral geïnteresseerd in duurzaam ondernemen, snelle groei en internationalisering.
Yousef is oprichter en CEO van LG Sonic. Hij is een ervaren ondernemer met passie voor het opschalen van groene bedrijven en Yousef is te vinden als mentor, sprekend en adviserend, in verschillende besturen. Daarnaast is hij medeoprichter van HydroVolta in België en de investeerder van LiceSonic in Noorwegen.

Info over het event
Boost with nlgroeit vindt plaats in de Stadshaven Brouwerij Rotterdam, Gallileïstraat 24. Mocht je fysiek niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je het event ook online volgen. Tevens kun je naast het nlgroeit event je ook aanmelden voor andere (online events) gedurende Growth Day.

Ben je klaar om geweldige ideeën op te doen die je kunt toepassen in je eigen bedrijf? Meld je aan en laat je inspireren door deze twee boeiende ondernemers die hun verhaal delen.

 

Registreren

Schrijf je hier in

more

Time

24/09/2021 11:30 am - 1:30 pm(GMT+00:00)

Location

Stadhaven Brouwerij Rotterdam

Galliliëstraat 24

Other Events

Get Directions

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *