CROSSROADS 2020: Investeringsmogelijkheden ROM Regio Utrecht

mon16nov9:00 ammon5:00 pmCROSSROADS 2020: Investeringsmogelijkheden ROM Regio UtrechtDOOR ROM Utrecht| 11.00 - 12.30 | Online

Event Details

Wil je weten wat de ROM Regio Utrecht voor jou kan betekenen?

Over dit evenement

CROSSROADS 2020: Investeringsmogelijkheden ROM Regio Utrecht

Op 1 juni 2020 is de ROM Regio Utrecht van start gegaan met als doel de economische structuur van de Regio Utrecht te versterken. Naast investeren helpen we bedrijven ook met innoveren en internationaliseren en doen we dat op de thema’s Health, Sustainability en Digital. Onze twee fondsen richten zich op startups, scaleups en MKB met een innovatief product en een positieve impact op de regio. Tijdens deze sessie zullen we meer uitleggen over het Participatiefonds en het Proof of Concept fonds en hoe we als ROM innovatieve bedrijven in de regio helpen groeien.

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tijdens CROSSROADS 2020 gemaakte opnames kunnen gebruikt worden voor berichten op de sociale media kanalen van ROM Regio Utrecht en StartupUtrecht. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dit bij het begin van het event aangeven bij de organisator.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Uw emailadres wordt door de organisator doorgegeven aan StartupUtrecht. Het wordt 1 keer gebruikt: Na afloop stuurt SUU aan alle bezoekers een eenmalige een update over het event.

more

Time

16/11/2020 9:00 am - 5:00 pm(GMT+00:00)

Location

Webinar

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *