CROSSROADS 2020: Workshop- Maak je bezoekers gretig om (meer) zaken met je te doen!

thu19nov1:30 pmthu3:00 pmCROSSROADS 2020: Workshop- Maak je bezoekers gretig om (meer) zaken met je te doen!DOOR ScaleUp Amersfoort| 13.30 - 15.00 |Online

Event Details

In het kader van crossroads 2020 in de regio Utrecht participeert ScaleUp Amersfoort met haar workhop online marketing, waarin je ervaart wat een website als leadgenerator voor je business kan doen. Speciaal ontwikkelt voor bedrijven die online willen groeien, startups en scaleups dus.

Wil je jouw website bezoeker gretig maken om (meer) zaken met je te doen?

Hoe maak je met online marketing het verschil voor je startup of versnel je de groei van de scaleup?
Volg onze workshop tijdens crossroads 2020 op 19 november van 13:30 tot 15:00 uur. Corona proof een online evenement.

Rondom de mogelijkheden van het online sales kanaal en online marketing spelen altijd veel vragen.

  • Op welke manier zet je de online marketing (en conversie) nu echt goed op als kleine maar ambitieuze speler?
  • Waarmee en hoe maak je het onderscheid in deze digitale wereld anno 2020?
  • Hoe kun je groeien met verkopen via je website?

Onderscheiden, opvallen en relevant zijn bij de juiste prospect of klant, dat is de uitdaging van hedendaagse marketeers. Maar bij een startup of scaleup is er vaak nog geen marketeer, dan wordt de online marketing er meestal door iemand bij gedaan.

Een gemiste kans!

Hoe dat kan en wat daarin slim is om te doen leer je van de ervaring van Martin en Hielko, de mannen achter ScaleUp Amersoort. Als de drijvende krachten achter ScaleUp Amersfoort staan Hielko en Martin tijdens de workshop voor je klaar. Met een gezamenlijke online ervaring van meer dan 40 jaar kun je stellen dat zij de klappen van de zweep kennen. Ervaring die zij delen en inzetten om ondernemers, van startups en scaleups, en marketeers uit de regio te adviseren en coachen.

In onze blended workshop maak je kennis met deze ervaring en de praktische adviezen, je kunt meteen aan de slag met verbeteren. Wat is nu handig om in te zetten aan communicatiekanalen om je doelgroep echt te bereiken! In deze wereld nemen Martin en Hielko je mee tijdens de workshop. Vanuit een beetje theorie, maar vooral met praktische voorbeelden en handvaten om de volgende dag mee aan de slag te gaan in het verbeteren van je eigen website. Wie wil dat nu niet?

Ja, ik wil deelnemen op 19 november 

Wees er snel bij want wij hebben slecht plek voor 15 deelnemers.

Wat neem je mee van deze workshop?

Welke concrete take-aways krijgen deelnemers aan de workshop; Maak je bezoekers gretig om (meer) zaken met je te doen aan het einde mee?

  1. Vanuit een beetje theorie, maar vooral de 40+ jaar ervaring ga met praktische voorbeelden en handvaten naar huis om direct aan de slag te gaan in het verbeteren van je eigen website.
  2. Niet de theorie, maar jullie potentiele bezoekers en de conversie verbetering staan centraal!

Dat kan in anderhalf uur!
We zien je graag de 19e november, meld je aan!

more

Time

19/11/2020 1:30 pm - 3:00 pm(GMT+00:00)

Location

Webinar

Other Events

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *