De noodzaak van innoveren (ONLINE - FOUNDERS ONLY)

wed09sep7:30 pmwed8:30 pmDe noodzaak van innoveren (ONLINE - FOUNDERS ONLY)DOOR Smie Academy| 19.30 - 20.30 | ONLINE

Event Details

Succesvol innoveren op eigen kracht. Die kracht zit hem dus juist bij bestaande, reeds succesvolle bedrijven: het mkb. Vrijwel elke markt krijgt tegenwoordig te maken met disruptie.  Het fenomeen is bedreigend, maar welkom als je het zelf veroorzaakt. Startups hebben die naam en worden daarom door veel bestaande bedrijven en media opgehemeld en doodgeknuffeld. Maar zo maakbaar is het startupsucces niet. Nog geen 5 procent van de startups groeit uit tot een succesvol bedrijf en corporates houden vaak niet meer dan een kamer vol zitzakken over aan een liaison met een startup.

In deze online SummerSchool masterclass deelt Jan-Willem van Beek, succesondernemer, docent en auteur van het boek ‘Voorbij de Startup mania’, zijn inzichten en ervaringen met start-ups en mkb. Hij deelt tevens de best practices van onder andere Peerby en Snappcar.

Tijdens de SummerSchool sessie leer je over de term disruptie, wat er komt kijken bij een markt die ineens razendsnel transformeert en hoe belangrijk innoveren is. Uiteraard is er mogelijkheid om met de trainer in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Jan-Willem van Beek – Trainer

Jan-Willem van Beek is oprichter van innovatie- en designbureau Greenberry en Forty. Daarnaast is hij gastdocent aan de Universiteit Twente, Nyenrode en Beeckesteijn. Veel van zijn oplossingen zijn nationaal en internationaal bekroond met onder meer de Red Dot Award, Webby Award, SpinAward en Esprix Awards. Samen met Rutger Huizenga schreef hij het boek ‘Voorbij de Startupmania: Succesvol innoveren op eigen kracht’.

SummerSchool

Deze bijeenkomst is een masterclass is onderdeel van de Smie SummerSchool. De sessie duurt circa 45 tot 60 minuten en er is volop ruimte voor vragen.

De online bijeenkomst verloopt via Microsoft Teams en kan gevolgd worden op je pc, laptop, tablet en mobiele telefoon. De start is 19:30 uur.

Registreren is gratis bij Microsoft Teams. Je kunt in je browser de sessie volgen of download hieronder de app:

https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

more

Time

09/09/2020 7:30 pm - 8:30 pm(GMT+00:00)

Location

Webinar

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *