Derde editie van Building Bridges

tue07sep2:00 pmtue9:00 pmDerde editie van Building BridgesDerde editie van Building Bridges | 7 september | 14.00 - 21.00 | Enschede

Event Details

Over dit evenement

Op dinsdag 7 september vindt de derde editie van Building Bridges plaats. Building Bridges is een initiatief van meer dan 10 startup ecosystemen en incubators uit Nederland met als doel onze communities met elkaar kennis te laten maken en samen bruggen te bouwen. Het netwerkevent vindt online én offline plaats.

Building Bridges is onderdeel van een vol programma bij Novel-T in Enschede met als focus het ontmoeten van andere founders en het opschalen van je bedrijf. Voorafgaand aan Building Bridges vindt er een offline bootcamp acceleratie sessie plaats die wordt geleid door Tim de Kraker. Na afloop zijn alle deelnemers welkom om aan te community barbecau. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Het event is waardevol voor founders die richting scaling up gaan, startups die willen netwerken in het oosten van het land en voor startups die een leerzaam en gezellig uitje met hun team willen. 

 

Registreren

Meer informatie over Building Bridges vind je op de website. Ben je enthousiast om inspiratie op te doen, je eigen bruggen te bouwen en je netwerk uit te breiden? Meld je dan hier aan.

more

Time

07/09/2021 2:00 pm - 9:00 pm(GMT+00:00)

Location

Incubase

De Hems 10

Other Events

Organizer

Building Bridges

Building Bridges is een initiatief van meer dan 10 startup ecosystemen en incubators uit Nederland met als doel onze communities met elkaar kennis te laten maken en samen bruggen te bouwen.

Learn More

Get Directions

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *