Do's en Don'ts bij het ophalen van Funding [IEDEREEN = WELKOM]

mon16sep5:00 pmmon7:30 pmDo's en Don'ts bij het ophalen van Funding [IEDEREEN = WELKOM]door Peper in je Pand | 17:00 - 20:30 | Dotlash Event Space - The GRID

Event Details

Speciale start-up sessie met Keynote Marc Wesselink (founding partner Startupbootcamp) over het ophalen van financiering @Dotslash Utrecht

Over dit evenement

Op maandagavond 16 september organiseert Peper in je Pand bij Dotslash Utrecht een waardevol evenement voor ambitieuze ondernemers en start-ups waar alle inn’s en outs worden besproken over het ophalen van financiering. Wat moet je zeker doen en wat vooral niet!

Onze keynote spreker Marc Wesselink is een ras ondernemer die inmiddels 12 ondernemingen heeft op gestart (waarvan er 4 het niet hebben gehaald).

Hij is founding partner van Startupbootcamp, en Trimix, een digitaal investeringsplatform waar je kan investeren in bedrijven van Seed tot Sesies A gebaseerd op Metered Funding.

Daarnaast hebben we 2 expert sprekers aangetrokken:

Tim Stribos, Commercieel Directeur van Moqod en Steven Hager, Consultant Alternative Business Finance and Entrepreneurship van KplusV (Partner van Rabobank).

Moqod is zelfs nog een stapje verder gegaan en zij zijn onze Pils & Pizza partner van die avond. Waarvoor alvast hartelijk dank! En als kers op de taart hebben zij een special Moqod guest mee: Hans Patyn – Angel investor en de drijfveer achter “VenCat”, het platform waar angels en start-ups elkaar ontmoeten.

Een avond gevuld met gewaagde stellingen en belangrijke levenslessen die elke ondernemer met een rugtas vol nieuwe inzichten naar huis te stuurt.

Een inspirerende sessie die je niet mag missen!

Programma:

17.00 – 17.30 Ontvangst in The Grid (begane grond Dotslash, gebouw 100)

17.30 – 18.00 Keynote Marc Wesselink

18.00 – 18.15 Modoq

18.15 – 18.30 Rabobank

18.30 – 19.00 Expert Q&A

19.00 – 20.00 Pils & Pizza

Een avond gevuld met gewaagde stellingen en belangrijke levenslessen die elke ondernemer met een rugtas vol nieuwe inzichten naar huis te stuurt.

Een inspirerende sessie die je niet mag missen!

more

Time

16/09/2019 5:00 pm - 7:30 pm CEST(GMT+00:00)

Get Directions

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *