Dotslash whisky & whiskycocktail tasting

thu14dec5:30 pmthu8:00 pmDotslash whisky & whiskycocktail tastingOp donderdag 14 december organiseren Dotslash en Whisky4all een evenement met netwerken, heerlijke dranken, lekker eten, en gezelligheid, inclusief een whiskyproeverij en cocktailmasterclass door ervaren gidsen.

Event Details

Netwerken, mooie dranken, lekker eten, veel gezelligheid en dat allemaal in één event? Op donderdag 14 december doen we dat, tijdens een samenwerking van Dotslash en Whisky4all. We beginnen met een welkomst cocktail en een korte introductie, om te vervolgen met ofwel een whiskyproeverij, ofwel een cocktail masterclass. Na afloop kan je onder het genot van een smakelijke pizza nog even gezellig nakletsen.

De whiskyproeverij is in handen van Norbert Tebarts, eigenaar van Whisky4all, het bedrijf waarmee hij al bijna 7 jaar professioneel proeverijen verzorgd. De cocktail workshop wordt (in het Engels!) verzorgd door Amy Tebarts. Amy heeft bijna 20 jaar ervaring in de hospitality branche in de VS, waar ze onder meer in gerenommeerde cocktailbars werkte. Reken op een smakelijk, interessant én gezellig eindejaarsevent!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

 

more

Time

14/12/2023 5:30 pm - 8:00 pm(GMT+02:00)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *