Edtech bij onze Oosterburen - Business Day Duitsland

thu23sep11:30 amthu12:15 pmEdtech bij onze Oosterburen - Business Day DuitslandEdtech bij onze Oosterburen - Business Day Duitsland | 23 september | 11.30 - 12.15 | Online

Event Details

Over dit evenement

Duitsland is een belangrijke markt vol mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. Ontdek de kansen voor jouw bedrijf tijdens de online Business Day Duitsland.

Tijdens de Business Day Duitsland delen Duitse en Nederlandse experts hun kennis over zakendoen in Duitsland en in een van de expertsessie ligt de focus op de Duitse EdTech markt.

Tijdens deze expertsessie zal Johannes Fischer van Germany Trade and Invest (GTAI) presenteren waar Duitsland momenteel staat op het gebied van digitaliseren van het onderwijs en uitleggen waarom volgens hem Duitsland de grootste en meest diverse onderwijs- en leermarkt binnen Europa is. Daarnaast zal hij kansen voor innovatieve digitale leerplatforms en aanbieders van oplossingen presenteren.

De tweede expert is Eric Razenberg, CEO van ThiemeMeulenhoff, uit Amersfoort. Het bedrijf heeft zich in 229 jaar ontwikkeld van educatieve uitgeverij tot ontwerper van onderwijsleerprocessen. Sinds 2017 is ThiemeMeulenhoff onderdeel van het Duitse familiebedrijf Klett Group, één van Europa’s meest toonaangevende spelers in de educatieve markt. Klett is actief in 17 landen met meer dan 80 ondernemingen, variërend van lokale educatieve uitgeverijen tot en met onderwijsinstellingen. Eric zal vertellen welke kansen en uitdagingen de Duitse educatie markt biedt voor Nederlandse ondernemers en over zijn samenwerking met de Klett Group.

Als NBSO Frankfurt en als ROM Utrecht Region helpen we je graag verder met de juiste contacten en met informatie en advies over zakendoen in Duitsland. Ook na de Business Day Duitsland. Als ROM Utrecht Region willen we de komende periode extra aandacht geven aan Edtech ondernemers. Met een klein aantal ondernemers zijn de eerste stappen hierin al gezet. Binnenkort zullen we ook jullie voor benaderen voor de volgende stappen.

Registreren

Bekijk het volledige programma op het online platform B2Match en meld je aan voor de online Business Day Duitsland op 23 september 2021. Aanmelden kan tot 22 september as. Deelname is gratis. Voor alleen het Edtech gedeelte (11:30 – 12:15), zie hier.

more

Time

23/09/2021 11:30 am - 12:15 pm(GMT+00:00)

Location

Online

Other Events

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *