Geldzaken: hoe omgaan met een onzekere toekomst? (ONLINE - FOUNDERS ONLY)

tue01sep7:30 pmtue8:30 pmGeldzaken: hoe omgaan met een onzekere toekomst? (ONLINE - FOUNDERS ONLY)DOOR Smie Academy| 19.30 - 20.30 | ONLINE

Event Details

Het coronavirus heeft voor veel ondernemers en directies alles in de war gegooid en het leidt tot onzekere tijden. De maatregelen die genomen zijn hebben een grote impact op het MKB. Hoe nu verder? Hoe gaat het straks met de economie en met jouw bedrijf? Jacqueline Zuidweg is zelf succesvol zakenvrouw en als initiatiefnemer van MKBDoorgaan.nl bekend met deze dilemma’s.

Ze neemt je tijdens deze interactieve SummerSchool sessie op 1 september mee in wat nu voor jou de opties zijn en hoe je met je geld uitdagingen kunt omgaan. Wat kan de overheid voor jouw bedrijf betekenen en welke andere passende financieringen zijn mogelijk? En dien je afscheid te nemen van medewerkers? Dan ben je uiteraard buiten het juridische aspect ook benieuwd hoe je dit proces menselijk begeleidt. Wellicht gaat het zelfs een stap verder en is de vraag moet ik doorgaan of zelfs stoppen. Kortom vrijwel elke ondernemer voelt de crisis en de portemonnee. Hoe ga jij om met deze onzekere toekomst?

Jacqueline Zuidweg – Author

Jacqueline Zuidweg is oprichter/directeur van Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland) én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Zij is een veelgevraagd spreker, presentator, schrijver en gastdocent. Haar enthousiasme over het ondernemerschap (ook met tegenwind!), de financiële educatie van kinderen en de combinatie ondernemerschap en gezin, werkt aanstekelijk. In 2013 verscheen haar boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, vol met tips en adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden. Daarnaast stond zij begin 2014 als mede-initiatiefnemer aan de basis van MKBDoorgaan, de portal voor ondernemers die te maken hebben met dreigende (financiële) problemen. Jacqueline is tevens bestuurslid van Jong Ondernemen en lid van de Economic Board Gooi & Vechtstreek.

SummerSchool

Deze bijeenkomst is een masterclass is onderdeel van de Smie SummerSchool. De sessie duurt circa 45 tot 60 minuten en er is volop ruimte voor vragen.

De online bijeenkomst verloopt via Microsoft Teams en kan gevolgd worden op je pc, laptop, tablet en mobiele telefoon. De start is 19:30 uur.

Registreren is gratis bij Microsoft Teams. Je kunt in je browser de sessie volgen of download hieronder de app:

https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

more

Time

01/09/2020 7:30 pm - 8:30 pm(GMT+00:00)

Location

Webinar

Other Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *