./Health tafel

thu21aprAll Day./Health tafel./Health Tafel | 21 april | Dotslash Utrecht

Event Details

Over dit evenement

Afgelopen januari was de allereerste bijeenkomst van de ./Health tafel! De aanwezige ./partners en ondernemers vonden dit een groot succes. Zo waren o.a. Capgemini, Gemeente Utrecht, NLgroeit, Rabobank, de ROM, Amulet, NVTZ, Devise, Igne, Infinitcare, Recover Health, Thuisleefgroep en Roxelane aanwezig.

Gedurende deze bijeenkomst kregen de ./partners en ondernemers vooral de mogelijkheid om kennis te maken met elkaar. De ondernemers kregen allemaal één minuut de tijd om te vertellen wat ze doen en wat hun actuele uitdaging is. In de opvolgende vijf minuten konden de anderen zo veel mogelijk suggesties geven voor deze uitdaging in de vorm “heb je wel eens overwogen om…?”.

Tijdens de gehele bijeenkomst konden de startup en scaleup founders sparren met andere ondernemers uit dezelfde branche én experts die namens / vanuit de corporate partners aanschoven om zo met een andere blik naar je eigen business en uitdagingen te kijken.

Na afloop schoof iedereen nog even aan tafel om onder het genot van een daghap en een drankje verder te praten en de ideeën met elkaar uit te wisselen. Ook na afloop is er vruchtbaar contact geweest tussen de partners en de ondernemers onderling.

Gezien het enthousiasme onder de ondernemers en de ./partners, zal er een tweede bijeenkomst plaatsvinden. Deze tweede versie van de ./Health tafel vindt plaats op 21 april. Mis dit niet!

 

Registreren

Ben je start-up of scaleup ondernemer uit de health-sector en kom je uit de regio Utrecht en wil je aanschuiven? Stuur een e-mail voor meer informatie.

more

Time

21/04/2022 All Day(GMT+00:00)

Location

Dotslash Utrecht

Other Events

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *